Stiri calde

IGPR. 186 de persoane dispărute, dintre care și minori, depistate de polițiști

Direcţia de Investigaţii Criminale organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum și cea de identificare a cadavrelor şi persoanelor cu identitate necunoscută, respectiv de clarificare a situaţiei persoanelor dispărute.

Săptămâna aceasta, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate sau a fost clarificată situația în 257 de cazuri de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

În perioada 9 - 15 martie a.c., poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române, au depistat 186 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 126 de minori.

De asemenea, au fost depistate 71 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 52 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 10 aveau mandate de arestare preventivă, 4 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, 3 persoane aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate, în timp ce 2 persoane erau urmărite prin Biroul Național Interpol.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.