Ilie Năstase consider că ar trebui să se mărească pensiile la toată lumea nu doar la parlamentari

 
Senatorul UNPR Ilie Năstase a declarant, astăzi, că ar trebui să se majoreze pensiile pentru toată lumea, dacă tot vor fi pensii speciale pentru parlamentari, adăugând însă că mulţi parlamentari nu au afaceri şi că este dificil să se descurce cu 1.000 de euro pe lună, mai ales dacă au şi copii. Senatorul a mai spus că nu are nevoie de pensie specială şi că nu o ia nici pe cea militară de mulţi ani, preferând să o doneze.
"Nu prea mă recunosc în unele legi pe care le votăm, din păcate, dar asta e. Legea asta care a fost votată a fost votată când primul ministru nu prea era prin România şi eu nu intru în categoria asta, oricum, şi nici nu vreau să intru, dar dacă s-au mărit pensiile, ar trebui să se mărească pensiile la toată lumea din România", a declarat Năstase.
Întrebat dacă va vota împotriva reexaminării, senatorul a spus că încă nu a decis.
Comisia pentru statut a modificat doar unele prevederi din legea pensiilor speciale pentru parlamentari, ca urmare a cererii de reexaminare a preşedintelui, stabilind că aceştia vor încasa pensiile din momentul în care au decizii de pensionare în sistemul de stat, dar cuantumul a rămas acelaşi. Raportul Comisiei urmează să fie supus aprobării plenului comun al Parlamentului.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.