Imagini de la eveniment. Constanţa. LIVE TEXT Ultimele detalii despre Neversea. Cel mai mare festival pe plajă din România a întors clepsidra (galerie foto)

Neversea, cel mai mare festival pe plajă din România, a întors clepsidra şi îşi aşteaptă fanii să petreacă patru zile şi patru nopţi de poveste pe nisipul de pe plaja din Constanţa, între 4 şi 7 iulie, pe muzica celor aproximativ 200 de artişti români şi străini.

Cea de-a treia ediţie a festivalului Neversea se anunţă a fi una spectaculoasă, iar pregătirile au intrat pe ultima sută de metri.

Astăzi, în sala „Remus Opreanu“ a Prefecturii Constanţa, se oferă ultimele detalii despre eveniment, într-o conferinţă de presă la care sunt prezenti primarul Decebal Făgădău, Bogdan Buta, organizator UNTOLD şi NEVERSEA, Daniel Gheorghe Popa, ISU Dobrogea, Bogdan Niţă, director RATC, Liviu Uzlău, din partea Jandarmeriei, şi George Szekely, Poliția Locala.  

Echipele pe care le coordonăm, atât eu, cât şi Bogdan Buta, lucrează non stop. Vom avea parte de o experiență unică. Vreau să le mulțumesc partenerilor instituţionali. Fac cele mai sigure evenimente la care eu am participat.  Vârsta participanţilor de la NEVERSEA mă bucură. Vedem adolescenţi şi chiar copii care participă, a declarat primarul Decebal Făgădău

Bogdan Buta a mulţumit autorităţilor pentru sprijinul pe care îl acordă în fiecare an festivalului.

Vreau să menţionez că este un exemplu de coordonare şi colaborare cum nu am văzut nici în alte ţări din lume. Avem unul dintre cele mai sigure evenimente din lume. Vorbim de partea de siguranţă, iar ulterior restul colegilor vor vorbi de distracţie, a arătat Bogdan Buta.

Liviu Uzlău a menţionat:

La a treia ediţie deja ne cunoaștem. Aceşti ani la rând s-au constituit intr-o sumă de experiențe. Fluxul foarte mare de persoane reprezintă o continuă provocare. Invit publicul să continuăm aşa-numitul parteneriat de securitate. A fost un succes din toate punctele de vedere.

Un aspect subliniat de Liviu Uzlău este că folosirea dronelor e complet interzisă, cu excepţia celor autorizate. Sancţiunile sunt de ordin contravenţional, dar şi penal.

Iată ce a precizat Daniel Popa:

Suntem la a treia ediţie la NEVERSEA. Am învăţat din mers. ISU Dobrogea este implicat în asigurarea măsurilor pentru ca cei care participă să aibă, la nevoie, asistenţă medicală. Colaborăm cu doamna Tudoran de la UPU şi cu SAJ. Avem trei corturi şi două puncte fixe. Participarea va fi în uniformă a celor de la ISU, indiferent dacă e medic, pompier sau voluntar

Poliţia Locală va asigura participarea activă la eveniment, a punctat George Szekely.

 Bogdan Niţă a declarat că va exista o linie dedicata transportului.

Va pleca din Mamaia şi va ajunge în Portul Tomis. Frecvenţa va fi diferită ziua şi noaptea. Toate liniile care opreau la Poarta 1 şi 2 vor coborî în Portul Tomis. Vă invităm să folosiţi transportul public, care va fi non stop, a arătat Bogdan Niţă.

În partea a doua a conferintei participă Bogdan Buta, general manager, Bogdan Rădulescu, responsabilul de parteneriate, şi Edy Chereji, responsabilul de comunicare.

Bogdan Buta a menţionat:

Constanţa şi-a depus astăzi candidatura pentru capitala naţională a tineretului şi sprijinim acest demers. Avem parte de un număr crescut de participanţi. Ca şi noutate, festivalul va începe la ora 14.00 in fiecare zi, ca metodă de siguranţă. Scena principală este mai mare decât cea de anul trecut.

Bogdan Buta a mai spus că locuitorii din Constanța vor avea parte de oferte speciale la achiziţionarea biletelor sau a abonamentelor.

Edy Chereji a dezvăluit că toti cei care au cumpărat abonament sau bilet, de la 14.00, vor putea veni de mâine să îşi preschimbe tichetele în braţări.

Oraşul Constanţa a fost in fruntea ţării la campania Blood Network. 200 de oameni au donat sânge. În total, în ţară au fost 2000 de donatori. peste 5.000 de beneficiari se bucură de donațiile de sânge, a punctat Edy Chereji.

La anul se doreşte ca festivalul să fie alimentat complet cu energie verde, ceea ce va fi o premieră mondială. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Care sunt artiștii care vor ajunge la vară la festivalul Neversea (VIDEO)

08 Feb 2023 1294

Festivalul NEVERSEA este nominalizat la categoria Best Major Festival la European Festival Awards

25 Nov 2019 2755

Neversea 2019, ultima seară. Ce artiști vor urca pe scenele amplasate pe plaja Modern din Constanța (galerie foto+video)

07 Jul 2019 3502

NEVERSEA 2019 Sean Paul și Afrojack, show-uri excepționale în cea de-a doua zi a festivalului (galerie foto)

06 Jul 2019 2632

LIVE VIDEO Neversea 2019, ziua a doua. Ce artiști vor concerta pe scenele amplasate la malul mării (galerie foto+video)

05 Jul 2019 3240

Prima zi a festivalului NEVERSEA 2019. Alex Parker, Mahmut Orhan, Inna şi G-Eazy au urcat pe scenă (galerie foto)

05 Jul 2019 2016

NEVERSEA 2019 Zip Escort asigură securitatea la cel mai mare eveniment de la Marea Neagră (fotoreportaj)

05 Jul 2019 5641

NEVERSEA 2019 Peste 200 de adulți și 75 minori au avut nevoie de asistență medicală. Şase persoane au ajuns la spital (galerie foto)

05 Jul 2019 2077

UPDATE Festivalul NEVERSEA şi-a deschis porţile. Tărâm fantastic, plin de culoare şi multe surprize. Ce artişti vor urca astăzi pe scenă (fotoreportaj)

04 Jul 2019 2919

NEVERSEA 2019. 1800 de reprezentanţi ai MAI vor asigura măsurile de siguranţă la festival

03 Jul 2019 1847

Revista presei locale

02 Jul 2019 2060

RATC. Linie SHUTTLE BUS “NEVERSEA”, cu plecare din Mamaia spre Portul Tomis

01 Jul 2019 1968

NEVERSEA 2019. Cum se face check-in-ul online și cum plătești la festival

25 Jun 2019 4480

NEVERSEA 2019. Primele 10.000 de abonamente au fost epuizate

06 Dec 2018 1829

NEVERSEA 2019. Când vor fi puse în vânzare primele abonamente la preț special (video)

02 Dec 2018 2633