Stiri calde

Imagini de la eveniment. Live text Teodora, care a decedat, săptămâna trecută, după ce a născut la o clinică privată din Constanța, condusă pe ultimul drum (galerie foto + video)

Teodora Mocanu, tânăra care a decedat, săptămâna trecută, după ce a născut la o clinică privată din Constanța, este condusă, azi, pe ultimul drum.

Tânăra va fi înmormântată, azi, de la ora 12.30, în comuna Gheorghe Lazăr din judeţul Ialomiţa. A lăsat în urmă doi copii şi un soţ îndurerat.
Trupul neînsuflețit a fost depus la capela Bisericii Sfantul Prooroc Ilie-Slobozia (Biserica de lemn din cartierul Cărămidari).

Slujba de înmormantare va avea loc azi, la Biserica Sfinții Mihail și Gavril din Comuna Gheorghe Lazar, județul Ialomița.
 
Teodora Mocanu ar fi împlinit pe data de 7 februarie 35 de ani. Femeia a născut la spitalul privat Isis din Constanţa, în noaptea dintre 23 şi 24 ianuarie.    

După naşterea pe cale naturală, Teodora a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitată şi transferată la Spitalul Judeţean Constanţa. Aici a fost resuscitată de cinci ori, însă, pe data de 24 ianuarie, în jurul orei 11.00, a pierdut lupta pentru viaţă. Femeia se afla la a doua naştere, iar copilul născut a supravieţuit.

Cu vocea sugrumată de durere, soţul ei ne-a povestit calvarul prin care a trecut în noaptea fatidică care i-a răpit soţia. „Soţia mea a născut pe cale naturală cu doi medici: Ioana Buda şi Bogdan Ciornei. Doamna doctor Buda a scos copilul, iar domnul doctor Ciornei a rămas să scoată placenta. După ce medicii au scos copilul, Teodora l-a ţinut în braţe şi l-a pupat. Eu am asistat la naştere şi am mers cu copilul în camera de alături. Când m-am întors la soţia mea, am văzut ca are hemoragie. Am înţeles că placenta se lipise de cicatricea rămasă de la operaţia de cezariană“, ne-a povestit Gheorghiţă Mocanu, soţul tinerei decedate.

UPDATE 1, ora 10.55.

Sluja care a fost oficiată la Biserica Sfantul Prooroc Ilie-Slobozia (Biserica de lemn din cartierul Cărămidari) s-a încheiat.

Cortegiul funerar se îndreaptă spre Biserica Sfinții Mihail și Gavril din Comuna Gheorghe Lazar.

Teodora este condusă pe ultimul drum de zeci de persoane. 

UPDATE 2, ora 11.23

Cortegiul funerar este așteptat în comuna Gheorghe Lazar.  La Biserica Sfinții Mihail și Gavril s-au adunat zeci de locuitori ai comunei, rude, prieteni, care vor să-și ia rămas bun de la Teodora.  Oamenii au adus coroane de flori pe care le vor așeza pe mormântul tinerei. 

UPDATE 3, ora 11.56

La Biserica Sfinții Mihail și Gavril din comuna Gheorghe Lazăr a ajuns cortegiul funerar.  În lăcașul de cult va fi oficiată sluja de înmormântare. Durerea celor prezenți este de nedescris. 


Citește și

A lăsat în urmă doi copii şi o familie îndoliată Teodora, tânăra care a decedat după ce a născut la o maternitate privată din Constanţa, ar fi împlinit pe 7 februarie 35 de ani. Mărturisirile soţului (galerie foto+video)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lacrimi, pe mormânt, la aniversare. Azi ar fi fost ziua de naștere a tinerei care a murit după ce a născut într-o clinică privată din Constanța (galerie foto)

07 Feb 2018 17897

Lacrimi şi durere! Zeci de oameni au condus-o pe ultimul drum pe Teodora, tânăra decedată după ce a născut la o clinică privată din Constanţa (galerie foto)

29 Jan 2018 9186

A lăsat în urmă doi copii şi o familie îndoliată Teodora, tânăra care a decedat după ce a născut la o maternitate privată din Constanţa, ar fi împlinit pe 7 februarie 35 de ani. Mărturisirile soţului (galerie foto+video)

26 Jan 2018 28468

CumplitCine este femeia care şi-a pierdut viaţa după ce a născut la un spital privat din Constanţa

25 Jan 2018 19280

Vezi care sunt câştigătorii Festivalului Amicii (galerie foto)

25 Oct 2012 1879