Stiri calde

Imagini de la evenimentMinoritățile naționale și Prefectura Constanța ajută copiii de la centrul Maria Montessori. Târgul de binefacere "Să dăruim împreună" vă așteaptă! (galerie foto)

În aceste momente, la centrul comercial VIVO! Constanţa, în zona Food Court, are loc o nouă ediţie a târgului de binefacere „Să dăruim împreună“.

Evenimentul este organizat de Instituţia Prefectului - Judeţul Constanţa, în parteneriat cu organizaţiile minorităţilor naţionale, Consulatul General al Republicii Turcia şi Consulatul General al Federaţiei Ruse la Constanţa. 
 
Constănţenii sunt invitaţi la standurile cu specific naţional şi la vizionarea programelor artistice oferite de minorităţile naţionale. Fondurile strânse vor fi destinate dotării spaţiului interactiv pentru copiii cu autism de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Maria Montessori“ Constanţa.
 
Comunitatea Aromână din România - Filiala Constanţa participă pentru prima dată alături de partenerii tradiţionali: Uniunea Democrată Turcă, Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani, Comunitatea Ruşilor Lipoveni, Uniunea Armenilor, Comunitatea Elenă „Elpis“, Comunitatea „Edinstvo“ a Bulgarilor din Constanţa, Consulatul General al Federaţiei Ruse la Constanţa, Uniunea Armenilor din Constanţa.
 
Zeci de constănțeni sunt prezenți la eveniment.

Va urma un programul artistic susţinut de IHOLU - ansamblu de dansuri armâneşti (coordonat de Mirela Goga), ansamblul UDTTMR - „Canrenkler“ (coordonat de Şeila Gafar), ansamblul „Galuboe More“, al Comunităţii Ruşilor Lipoveni, ansamblul Comunităţii Elene „Elpis“ (coordonat de Teodora Pârlea), ansamblul „Muguraşii Cumpenei“ (coordonat de Constantin Olteanu), ansamblul UDTR.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Organizat de Prefectura Constanţa Târgul de binefacere „Să dăruim împreună“, la cea de-a XI-a ediţie

26 Apr 2018 1739

Fondurile colectate la ediţia a X-a a Târgului de Binefacere ajung la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Delfinul“ Constanţa

22 May 2017 1065

Târgul de binefacere "Să dăruim împreună" organizat de Prefectura Constanţa şi organizaţiile minorităţilor are loc într-un mall din Constanţa (galerie foto)

20 May 2017 1351

Prefectura Constanţa şi organizaţiile minorităţilor naţionale organizează Târgul de binefacere „Să dăruim împreună“

19 May 2017 1790

UDTTMR a participat la târgul de binefacere „Să dăruim împreună”

02 Jun 2015 1354

Târgul de Binefacere „Să dăruim împreună“ Consulatele au strâns bani pentru copiii instituţionalizaţi din judeţul Constanţa (galerie foto)

01 Jun 2015 1097

Copiii de la Centrul de Plasament „Antonio“, beneficiarii donațiilor strânse la Târgul „Să dăruim împreună!“ (galerie foto)

10 Jul 2014 2483

„Să dăruim împreună“ Centrul de plasament Antonio, beneficiarul unui târg de binefacere

08 Jul 2014 2906

Ziua de 1 Iunie, marcată prin Târgul de binefacere „Să dăruim împreună“ Peste 11.000 de lei vor ajunge la Centrul de plasament „Antonio“ din Constanţa (galerie foto)

02 Jun 2014 1932

Târgul de binefacere „Să dăruim împreună“, la Maritimo Shopping Constanţa

30 May 2014 1549

Mâine are loc a VI-a ediţie a Târgului de Binefacere „Să dăruim împreună”

24 May 2013 881