Stiri calde

Imagini de la evenimentMinoritățile naționale și Prefectura Constanța ajută copiii de la centrul Maria Montessori. Târgul de binefacere "Să dăruim împreună" vă așteaptă! (galerie foto)

În aceste momente, la centrul comercial VIVO! Constanţa, în zona Food Court, are loc o nouă ediţie a târgului de binefacere „Să dăruim împreună“.

Evenimentul este organizat de Instituţia Prefectului - Judeţul Constanţa, în parteneriat cu organizaţiile minorităţilor naţionale, Consulatul General al Republicii Turcia şi Consulatul General al Federaţiei Ruse la Constanţa. 
 
Constănţenii sunt invitaţi la standurile cu specific naţional şi la vizionarea programelor artistice oferite de minorităţile naţionale. Fondurile strânse vor fi destinate dotării spaţiului interactiv pentru copiii cu autism de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Maria Montessori“ Constanţa.
 
Comunitatea Aromână din România - Filiala Constanţa participă pentru prima dată alături de partenerii tradiţionali: Uniunea Democrată Turcă, Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani, Comunitatea Ruşilor Lipoveni, Uniunea Armenilor, Comunitatea Elenă „Elpis“, Comunitatea „Edinstvo“ a Bulgarilor din Constanţa, Consulatul General al Federaţiei Ruse la Constanţa, Uniunea Armenilor din Constanţa.
 
Zeci de constănțeni sunt prezenți la eveniment.

Va urma un programul artistic susţinut de IHOLU - ansamblu de dansuri armâneşti (coordonat de Mirela Goga), ansamblul UDTTMR - „Canrenkler“ (coordonat de Şeila Gafar), ansamblul „Galuboe More“, al Comunităţii Ruşilor Lipoveni, ansamblul Comunităţii Elene „Elpis“ (coordonat de Teodora Pârlea), ansamblul „Muguraşii Cumpenei“ (coordonat de Constantin Olteanu), ansamblul UDTR.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Organizat de Prefectura Constanţa Târgul de binefacere „Să dăruim împreună“, la cea de-a XI-a ediţie

26 Apr 2018 1656

Fondurile colectate la ediţia a X-a a Târgului de Binefacere ajung la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Delfinul“ Constanţa

22 May 2017 968

Târgul de binefacere "Să dăruim împreună" organizat de Prefectura Constanţa şi organizaţiile minorităţilor are loc într-un mall din Constanţa (galerie foto)

20 May 2017 1304

Prefectura Constanţa şi organizaţiile minorităţilor naţionale organizează Târgul de binefacere „Să dăruim împreună“

19 May 2017 1700

UDTTMR a participat la târgul de binefacere „Să dăruim împreună”

02 Jun 2015 1321

Târgul de Binefacere „Să dăruim împreună“ Consulatele au strâns bani pentru copiii instituţionalizaţi din judeţul Constanţa (galerie foto)

01 Jun 2015 1048

Copiii de la Centrul de Plasament „Antonio“, beneficiarii donațiilor strânse la Târgul „Să dăruim împreună!“ (galerie foto)

10 Jul 2014 2309

„Să dăruim împreună“ Centrul de plasament Antonio, beneficiarul unui târg de binefacere

08 Jul 2014 2735

Ziua de 1 Iunie, marcată prin Târgul de binefacere „Să dăruim împreună“ Peste 11.000 de lei vor ajunge la Centrul de plasament „Antonio“ din Constanţa (galerie foto)

02 Jun 2014 1895

Târgul de binefacere „Să dăruim împreună“, la Maritimo Shopping Constanţa

30 May 2014 1510

Mâine are loc a VI-a ediţie a Târgului de Binefacere „Să dăruim împreună”

24 May 2013 858

"Sa daruim impreuna".

22 Dec 2008 780

"Sa daruim impreuna", targ de binefacere

08 Dec 2007 915