Imagini de la eveniment Tânăra arsă de la Sfântul Gheorghe, transferată cu elicopterul la Bucureşti (galerie foto)

Tânăra de 25 de ani din Sf. Gheroghe, judeţul Tulcea, care a suferit arsuri grave de 50% din suprafaţa corpului este transferată astăzi la Bucureşti de unde va pleca cu o aeronava în Belgia.

Reamintim că, tânăra se află în stare gravă după ce adăpostul pescăresc plutior în care se afla alături de un băiat a luat foc în totalitate. Pentru că era frig, cei doi au pornit un foc, peste care au aruncat benzină, fără să îşi dea seama. Imediat încăperea a fost cuprinsă de flăcări, iar băiatul a sărit în apă, scăpând cu arsuri minore. Fata nu a avut acelaşi noroc.
 
Tânăra a fost transportată de la Sfântu Gheorghe la Murighiol cu o ambarcaţiune, apoi a fost adusă la Spitalul Judeţean Tulcea. Timp de aproape 12 ore, medicii din Tulcea au încercat să găsească un spital care să aibă secţie de arşi, fără succes.

Citeşte şi: Cazul fetei arse de la Sfântul Gheorghe, judeţul Tulcea, plimbată printre spitale. Ce a precizat Sorina Pintea, ministrul sănătăţii (video)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cazul fetei arse de la Sfântul Gheorghe, judeţul Tulcea, plimbată printre spitale. Ce a precizat Sorina Pintea, ministrul sănătăţii (video)

16 Apr 2019 2965