Imagini de la eveniment. „Unic din prima secundă”. Marș pentru viață la Constanța. Zeci de persoane participă (galerie foto-video)

Zeci de persoane participă în această după amiază la Marșul pentru Viață. La eveniment participă și Arhiepiscopul Tomisului IPS Teodosie. 

Anul acesta, Marșul pentru Viață se organizează în 11 localități din Arhiepiscopia Tomisului, iar deviza este "Unic din prima secundă", fiind inspirată din învățătura Biserici, conform căreia omul este ființă întreagă, trup și suflet, din momemntul conceperii.
 
Marșul pentru Viață are loc astăzi, 23 martie. Se pleacă de la catedrala Arhiepiscopală "Sf. Ap. Petru și Pavel" din Constanța, unde IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a rostit o rugăciune de binecuvântare.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Marșul pentru viață 2022 „Egalitate, echitate și sprijin – din prima secundă și întreaga viață”. IPS Teodosie a făcut o rugăciune pentru promotorii vieții (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Mar 2022 2383

Nava-şcoală „Mircea“ s-a întors din marşul istoric de 93 de zile. Documentarul „Adrian V. Rădulescu - ctitorul“, vizionat pe bric (galerie foto)

08 Aug 2019 3153

Imagini de la eveniment. Zeci de persoane au participat la Constanța la Marșul pentru viață 2018 - O lume pentru viață (galerie foto-video)

24 Mar 2018 3157

Mars de solidaritate pentru femei diagnosticate cu cancer la san - Octombrie, luna ROZ -

28 Sep 2015 1599