Imagini de la evenimentUniunea asociaţiilor de proprietari Constanţa, la raport. Florica Ganea "În 2017 multe asociaţii s-au reafiliat la UAPC" (galerie foto)

Azi are loc şedinţa Uniunii judeţene a asociaţiilor de proprietari Constanţa. Preşedintele UAPC Constanţa, Florica Ganea, prezintă raportul de activitate pe anul 2017.

Florica Ganea: "Activitatea anului 2017 a început sub semnul unor bune auspicii, resursele financiare necesare desfăşurării activităţii în condiţii normale fiind bune. Multe asociaţii au venit şi s-au reafiliat, plătind cotizaţia şi multe au apelat de-a lungul întregului an la prestăriile de servicii pe care Uniunea le-a pus la dispoziţia lor. Au fost create astfel premisele recâştigării încrederii membrilor asociaţi faţă de Uniune în realizarea obiectivelor prevăzute în statut- de sprijinire a asociaţiilor de proprietari afiliate în activităţile de administrare."

În decursul anului 2017, UAPC a acordat consultări gratuite pentru asociaţiile din Constanţa şi a ajutat la înfiinţarea de noi asociaţii.

La acestea de adaugă şi organizarea cursurilor pentru administratori dar şi desfăşurarea activităţii de cenzori pentru asociaţiile care nu au comisii de cenzori.

Comisia de cenzori a reuşit să îmbunătăţească situaţia financiară a Uniunii, crescând disponibilitatile din conturile bancare.

Îmbunătăţirea situaţiei financiare s-a realizat ca urmare a creşterii veniturilor şi diminuarii cheltuielilor.

UAPC este singura din ţară care a reuşit să achiziţioneze imobilul sediu în care îşi desfăşoară activitatea.

"Considerăm că am făcut ce a fost posibil pentru ca Uniunea să funcţioneze în parametri normali astfel încât să fie capabilă să rezolve problemele cu care a fost sesizată, în interesul proprietarilor din asociaţii şi credem că prin votul acordat veţi confirma conducerea UAPC din anul 2017 de a-şi continua activitatea", a afirmat Florica Ganea.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.