UPDATE 2. Imagini exclusive! Fostul campion Marius Ursoi, condus pe ultimul drum (galerie foto+video)

Sute de persoane s-au strâns astăzi la Cimitirul Central din Constanța, unde au loc funeraliile fostului campion mondial la kickbox, Marius Ursoi. 

Pentru că a ales să-și pună singur capăt zilelor, Marius Ursoi nu va fi înhumat cu slujbă religioasă. 

UPDATE 2, ora 12:44:
La funeralii a venit și un grup de copii de la CS Kickbox Ursoi. Micuții își amintesc respectul pe care îl impunea fostul antrenor de lupte. 

În urmă cu doar câteva clipe, sicriul cu trupul neînsuflețit a fost scos din Casa Mortuară și urcat în dric. 

Marius Iulian Ursoi a fost scos din Casa Mortuară în aplauzele celor prezenți. Mașina cu trupul neînsuflețit a pornit prin oraș. Cel mai probabil, cortegiul va face o oprire și la clubul sportiv înființat de Ursoi. 


UPDATE 1, ora 12:04:
„Era ca un părinte, ca un frate pentru cei mai tineri decât el. La un moment dat, a apărut în cartier un individ care vindea șaorma, dar de fapt, pe sub tejghea, vindea și etnobotanice. S-a dus la el și i-a spus că dacă vinde carne poate să rămână, dacă nu, copiii din cartier fac sport, nu consumă etnobotanice“, spune un apropiat de-al lui Marius Iulian Ursoi.
 
„Dacă vreți să știți cum era Iulică... Poate n-a aprins niciodată o lumânare la biserică, dar preotul apela la el când voia să ajute pe cineva, pentru că știa că el mai cunoaște oameni. Dacă avea nevoie de o mașină de spălat, de un frigider, de o canapea pentru o familie săracă, venea la Iulică și Iulică îi ajuta“, mai spune acesta. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mâine are loc înmormântarea lui Marius Ursoi

22 Sep 2016 5442