Ce spune Emanoil Moraru Imagini jenante cu şeful “mascaţilor” din Constanţa!. Sare şi Burlacu şi îi ia apărarea

mascati_dias.jpgCunoscut şi respectat în Constanţa, dar şi temut de toţi infractorii, şeful DIAS, comisarul sef Emanoil Moraru, apare în câteva ipostaze greu de imaginat. Poliţistul s-a lăsat fotografiat dezbrăcat, în sala de antrenamente a luptătorilor, scrie Cancan, preluat de Romania TV şi bucharestherald.ro.

Emanoil Moraru este cunoscut în oraş ca fiind un bun profesionist, dar şi o persoană amuzantă, pusă pe şotii, căreia îi place să se distreze pe la petreceri,unde cânta şi la chitară.

Mai multe detalii pe bucharestherald.ro.

Poziţia oficială a Inspectoratului de poliţie al Judeţului Constanţa:

Referitor la articolul " Imagini incendiare cu şeful mascaţilor din Constanţa! Comandatul DIAS a renunţat la haine pentru o şedinţă foto!" publicat în Can-Can la data de 09 noiembrie a.c., comanda Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa a dispus efectuarea de verificări pentru a stabili contextul realizării fotografiilor şi veridicitatea acestora.

Totodată urmează a se stabili identitatea persoanei ce a pus la dispoziţie fotografiile fără consimţământul protagoniştilor, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsuri legale în consecinţă.

Ce spune Emanoil Moraru

Comisarul șef Emanoil Moraru spune că pozele au fot realizate în glumă, împreună cu colegii săi, după ce a ieșit de la duș. Peruca ar fi fost a unui manechin de antrenament. Polițistul spune că apariția pozelor pe internet e o răzbunare.

Intervievat despre cum și când a fost fotografiat în acele ipostaze indecente, Emanoil Moraru, șeful DIAS susține cătotul a fost o glumă între colegiși că de existența acelor imagini știa și Vali Burlacu, inspectorul șef al IPJ Constanța. „Se știe de două luni!Inspectorul șef știa de poze!L-am rugat să ia măsuri. Nu știu dacă s-au luat.Eram în suspensor, nu în pielea goală, iar peruca era a unui manechincu care facem noi antrenamente...", povestește reputatul polițist.

„Noi, ăștia din forțele speciale suntem mai tâmpiței!"

Șeful mascaților de la malul mării spune căo glumă colegială s-a transformat într-o răzbunare!Comisarul șef Emanoil Moraru povestește, în premieră, pentru Evenimentul zilei cum s-au petrecut faptele: „S-a petrecut în sala de antrenamente după ce am ieșit de la duș.Noi mai facem glume între noi. Nu știam în primă fază că se fotografiază.Unul dintre băieți mima un shooting,ca pentru un pictorial. Le-am văzut și eu după aia!I-am zis să le șteargă! Nu le-a șters.Ce să fac eu, să stau să fac anchetă!? Asta e.Noi, ăștia, de la forțele speciale, suntem mai tâmpiței!Oricum, e clar că e vorba de o răzbunare din partea cuiva! Se știe despre ce este vorba și nu mă afectează deloc. Eu îmi văd de meseria mea! Repetnu mă afectează absolut deloc!".

În urmă cu câteva luni, șeful DIAS Constanța a avutprobleme cu un subofițer care ar fi vrut să-l loveascăși care ulterior a fost sancționat disciplinar. Ulterior, în urma reclamațiilor subalternului său,șeful mascaților constănțeni a fost cercetat disciplinar.Comisarul șef Moraru n-a dorit să comenteze acel incident.

Comandantul IPJ Constanța spune că şeful DIAS este o victimă

Comisarul șef Valentin Burlacu, inspectorul șef al IPJ Constanța, spune că, de ceva vreme, se derulează o anchetă penală, recunoscând, implicit că știa de existența acelor fotografii indecente

Mai mult, Valentin Burlacu îi ia apărarea comisarului șef Emanoil Moraru: „Există date penale legate de acele fotografii.Vă asigur că, aici, domnul Moraru este o victimă!În acest caze vorba de o anchetă penalăinstrumentată de parchet. Mai mult nu pot să vă spun ca să nu infleunțăm bunul mers al anchetei".

Sursa: evz.ro 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

dan

11 Nov, 2012 13:47

Mai refuleaza si ei, la ce activitate periculoasa si epuizanta au, asta e un mizilic. Sunt alte probleme mai grave cu tara asta si voi va ocupati de nimicuri . Dati-le apa la moara infractorilor

Maria

11 Nov, 2012 10:40

Importante sunt rezultatele lui,e un tip simpatic ,respectos si credca cine a dat poyele publicitatii a vrut sa se razbune.Tipul este fff bun in ceea ce face asa ca putin imi pasa de cum se pozeaza.

ionel

10 Nov, 2012 16:58

greu intra un msj pe site asta....numai ce le comvine

ionel

10 Nov, 2012 16:53

e bn k se m ai distreaza si oamenii

ion

10 Nov, 2012 15:06

e voie domnul -e ca in bancul cu faceti cerc-poate fi in pilea goala si cu barbati intre ei-de aia s a abrogat articolul ala din cod penal cu guy

dude

10 Nov, 2012 14:57

nu ai ce face ,asta e viata exista si asa ceva

Articole asemanatoare

Justiție Constanta Amânare de pronunțare în dosarul lui Meran Dorin, șeful Gărzii de Mediu Tulcea!

10 Apr 2024 393

IPJ Constanța, o nouă achiziție pentru poligon! (DOCUMENT)

05 Apr 2024 549

Declarații de avere Constanța Viorel Iacob, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

29 Mar 2024 439

Fostul senator Dorel Onaca a plecat din PMP și a revenit în Partidul România Mare

24 Mar 2024 3408

Declarații de avere Constanța Camelia Dumitrache, șef serviciu în Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, avere și interese (DOCUMENTE)

20 Mar 2024 694

Declarații avere Constanța Averea și interesele lui Horia-Sorin Corceanu, șef formație în cadrul ABADL (DOCUMENTE)

15 Mar 2024 505

Pastilă amară pentru DNA Constanța! Este vizat dosarul foștilor șefi ai Centralei Nuclearoelectrice Cernavodă

14 Mar 2024 962

Declarații de avere Constanța Colesnicencu Daniel, șef atelier la ABADL, averea și interesele (DOCUMENTE)

14 Mar 2024 622

Declarații avere Constanța Averea și interesele lui Victor Cherciu, șef formație la ABADL SGA Tulcea (DOCUMENTE)

12 Mar 2024 631

Cumpărări directe IPJ Constanța cumpără peste 160.000 de cartușe și repară poligonul de tragere!

06 Mar 2024 922

Petrof Paul, fostul șef al Vămii Constanța Sud Agigea, directorul Vămii București, rămâne în arest!

06 Mar 2024 802

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Adrian Abrudan, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral (DOCUMENTE)

03 Mar 2024 860

Deputatul USR Constanța, Stelian Ion “Procurorul șef Marius Voineag trebuie să plece din fruntea DNA!

28 Feb 2024 846

IPJ BuzăuMesajul inspectorului sef cu ocazia 1-8 martie

23 Feb 2024 395

Averea și interesele Procurorul Mihai Alexandru Stanciu preia, de azi, șefia DNA Constanța! (DOCUMENTE)

22 Feb 2024 2281