În atenţia viitorilor miri şi mirese. Târgul Ghidul Miresei vine la Constanța. În ce perioadă va avea loc

Cel mai mare târg de nunți din Dobrogea, organizat de Ghidul Miresei, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie şi Navigație Constanța, va avea loc weekendul acesta, 9–11 martie, la Pavilionul Expozițional Constanța!
 
Potrivit reprezentanţilor CCINA, nunta perfectă poate fi organizată într-o singură zi! Zeci de firme de profil, din toată România, vor participa alături de Ghidul Miresei la această a IVa ediție locală a consacratului târg de nunți! Vizitatorii vor putea alege dintre mii de oferte de top, reunite sub acelaşi acoperiş: rochii de mireasă, verighete, costume, decoruri și locații de nuntă, invitaţii şi servicii foto/video/muzică.
 
Viitorii miri vor fi prezenți la Târgul Ghidul Miresei pentru a proba și a cumpăra, la oferte speciale din Colecțiile 2018 ale celor mai mari producători și comercianți de rochii, costume, verighete!
 
Ghidul Miresei vă așteaptă cu Top Reduceri 2018 Rochii de Mireasă, Costume de Ceremonie și Ținute de Seară! Nu ratați cele mai rafinate rochii de mireasă și de ocazie, precum și elegante costume de ceremonie, toate fiind marcate prin eșarfe roz cu înscrisul "Top 2018 Ghidul Miresei"!
  
Detalii şi listele complete de expozanţi pe http://www.targulghidulmiresei.ro/constanta/ www.facebook.com/ghidulmiresei<http://www.facebook.com/ghidulmiresei>.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CCINA vă invită la Târgul Ghidul Miresei

04 Oct 2018 1636

Eveniment în colaborare cu CCINA Bianca Drăguşanu, Bambi şi Mihai Trăistariu, la Târgul Ghidul Miresei din Constanţa!

03 Nov 2016 2746