În căutare de talente Festivalul de Muzică Ușoară şi Populară „Tinere Speranțe” a ajuns la ediţia cu numărul IV

La finalul lunii mai, scena artistică a Medgidiei va fi animată de glasurile micilor participanți la Festivalul de Muzică Uşoară şi Populară „Tinere Speranțe”, care se află la ediţia cu numărul IV.
 
Festivalul va avea loc în perioada 23-24 mai şi este organizat de Primăria Municipiului Medgidia, prin Serviciul Cultură. Evenimentul are ca scop promovarea tinerilor şi a copiilor talentați din țară, fiind destinat interpreților cu vârste cuprinse între şase şi 18 ani.
 
Concursul de interpretare are în componență două secțiuni divizate pe categorii de vârstă: secțiunea de muzică ușoară cu categoriile 6-8 ani, 9-11 ani, 12-14 ani şi 15-18 ani şi secțiunea de muzică populară cu categoriile 6-8 ani, 9-11 ani, 12-14 ani şi 15-18 ani.
 
Deoarece organizatorii şi-au propus să promoveze muzica românească, la categoriile de vârstă 6-8 ani şi 9-11 ani, vor fi prezentate doar melodii româneşti, la categoriile 12-14 ani și 15-18 ani, în secțiunea „muzică ușoară”, piesa interpretată poate fi atât din repertoriul național cât şi internațional, iar în secțiunea „muzică populară”, la categoriile de vârstă 12-14 ani și 15-18 ani, candidații vor interpreta  obligatoriu şi o piesă fără acompaniament (doină sau baladă). Piesele pot face parte din repertoriul oricărei zone geografice ale țării, anunţă organizatorii.
 
Menţionăm că la ediția de anul acesta nu vor mai avea drept de participare interpreții care au câștigat anul trecut marele trofeu. Înscrierea la festival se poate face până în data de 30 aprilie, prin trimiterea la adresele de e-mail dan_m812000@yahoo.com sau maga_clau@yahoo.com a fișei de înscriere, declarația, a certificatului de naștere sau cărţii de identitate, piesei de concurs pozitiv și negativ în format mp3, poza candidatului și actul doveditor achitării taxei de înscriere, în valoare de 70 lei.
 
Juriul festivalului va fi format din personalități ale muzicii ușoare și populare românești.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Tinere Speranţe“ ale muzicii îşi fac loc pe scena din Medgidia

31 May 2014 2801

În căutare de noi talente Primăria municipiului Medgidia organizează festivalul „Tinere Talente”

27 May 2014 2314