În direct de la Cafe Cafe Monica Anghel şi Bogdan Miu au dat deşteptarea la Europa FM de la malul mării (galerie foto)

start.jpg Mai mulţi constănţeni au venit în această dimineaţă încă de la prima oră a matinalului de la Europa FM pentru a fi alături de realizatorii Bogdan Miu şi Monica Anghel în periplul pe care acesta îl fac în faţă, încercând să-şi cunoască cât mai bine ascultătorii.

Cu doar două zile înainte de 1 Mai, echipa matinalului Deşteptarea de la Europa FM au decis că cel mai potrivit ar fi ca să petreacă această zi alături de ascultătorii de la malul mării. Popasul la Constanţa i-au precedat alte astfel de transmisiuni în direct de la Ploieşti, Craiova şi Braşov. Cei doi realizatori care le încântă dimineţile tuturor românilor au reuşit ca întotdeauna să creeze o atmosferă exuberantă, antrenantă, mai ales că la Cafe Cafe Mediteranian de unde s-a transmis în direct emisiunea, au fost prezenţi ascultători de toate vârstele, dar şi câţiva câştigători ai concursurilor pe care realizatorii le realizează. Invitatul special al acestei dimineţi a fost Laurenţiu Duţă, fostul component al trupei 3 Sud Est, năvodărean cu acte în regulă. Invitatul le-a rememorat oaspeţilor săi câteva amintiri legate de Constanţa, despre începuturile formaţiei care l-a consacrat pe el, dar şi pe ceilalţi doi colegi ai săi, dar şi despre planurile de viitor pe care le are, toate continuate la malul mării.

După încheierea emisiunii cei doi realizatori au vorbit preţ de câteva minute despre periplul lor prin ţară, motivaţiile pe care le-au avut la momentul când au decis să înceapă aceste transmisiuni din diferite colţuri, dar şi despre cum se împacă viaţa de familie cu aceste deplasări, mai ales că Monica Anghel are un copil de nici un an.

"Noi stând în studio nu ştim cum reacţionează publicul şi am vrut să le vedem feţele. Este cu totul altceva, nici nu ştii când trece timpul, este foarte antrenant. Toţi ascultătorii noştri sunt oameni care chiar te plac, dacă nu te-ar plăcea, nu te-ar asculta", ne-a spus Monica. La rândul său Bogdan spune că contează foarte mult faptul că stă faţă în faţă cu oamenii. "Dacă ei îşi încep dimineaţa alături de noi, de ce să nu ne începem şi noi dimineaţa cu ei?!".

„La Constanţa avem un public matur"

În ceea ce priveşte modul cum au fost primiţi la Constanţa, cei doi au spus la unison că ascultătorii constănţeni sunt oameni calzi, discreţi, educaţi. "Publicul Europa FM este un public educat cu bun simţ. Sunt oameni aşezaţi, care se trezesc de dimineaţă. E un public matur. Pentru că suntem un radio de milioane de români mergem peste tot", au spus cei doi.

Până acum echipa matinalului de la Europa FM au mai fost în Craiova, Braşov, Ploieşti iar după Constanţa urmează Timişoara, Iaşi, Galaţi şi Sibiu.

Cât despre viaţa de familie a Monicăi, chiar ea ne-a spus că este relativ dificil să se împartă însă atâta timp cât nu petrece multă vreme departe de fiul său este bine: "Nici nu plec de acasă bine, şi abia aştept să mă întorc. Asta este situaţia, nu poţi să creşti niciodată un copil numai cu dragoste şi atât. Trăim într-o vreme când banii se câştigă foarte greu şi trebuie să muncim de două ori mai mult cel puţin pentru aceeaşi bani pe care îi câştigam anul trecut sau acum doi ani".

După emisiunea de ieri cei doi împreună cu echipa cu care au venit au plecat spre Bucureşti, nefiind unii dintre privilegiaţii care vor petrece un 1 Mai la malul mării. "Recunosc că niciodată nu am fost la mare de 1 mai pentru că este foarte aglomerat iar mie îmi place liniştea", a spus Monica Anghel.

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Accident rutier în parcarea Kaufland, municipiul Constanța. Ambulanța a intervenit

16 Mar 2024 1331

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 863

Știri Constanța azi Trafic îngreunat în zona ICIL, direcția Casa de Cultură spre gară (FOTO+VIDEO)

12 Mar 2024 1599

Știri Constanța Camere de supraveghere în zonele școlare. Poliția Locală monitorizează zonele. Atenție unde parcați! (FOTO+VIDEO)

07 Mar 2024 845

Sondaj de opinie Majoritatea respondenților ar fi de acord cu o trecere de pietoni între intersecția de la ICIL și strada București din Constanța

25 Feb 2024 885

Sondaj de opinie Ar fi utilă o trecere de pietoni între intersecția de la ICIL și strada București din Constanța?

18 Feb 2024 921

Colindătorii au luat la pas străzile din municipiul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Dec 2023 2548

Primăria Constanța Încep lucrările de reabilitare în zona Dacia și Trocadero

20 Dec 2023 1021

Pe străzile din Constanța şi-au făcut apariţia primii vestitori ai Crăciunului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Dec 2023 3739

Constanța Atenție șoferi! Circulație restricționată în intersecția de la ICIL pentru desfășurarea lucrărilor de asfaltare

16 Nov 2023 866

Știri Constanța Lucrările de modernizare și reabilitare a bulevardului 1 Decembrie 1918 continuă în zona ICIL! Restricții de trafic

15 Nov 2023 1709

Știri Constanța Se lucrează zilele acestea în zona ICIL

10 Nov 2023 741

Incendiu parcare LIDL Constanța Inspirând prin acțiune. Patricia, voluntara de 17 ani, impresionează în prima ei intervenție (FOTO+VIDEO)

01 Nov 2023 2339

Incendiu parcare LIDL Constanța Căruciorul unui bebeluș scos de pompieri dintr-o mașină în flăcări (FOTO+VIDEO)

29 Oct 2023 2683

Știri Constanța azi UPDATE. Incendiu auto în parcarea Lidl din zona ICIL! (FOTO+VIDEO)

29 Oct 2023 3123