În memoria celor doi tineri decedați în accidentul de pe Interioară 3 Marș pe străzile orașului Techirghiol în această seară

La nouă zile de la decesul celor doi prieteni ai săi din Techirghiol, Maria și Bogdan, care și-au pierdut viața în tragicul accident de pe Strada Interioară 3, Ersin Baisa și-a propus să organizeze un eveniment în memoria celor doi.

„Cu ocazia împlinirii a 9 zile de la decesul prietenilor noștri Maria și Bogdan dorim să organizăm un mic marș în memoria acestora. Vom porni de la Biserica Sfântul Ilie, astazi, la ora 21.00, cu o lumânare (candelă) în mână. Vă rugăm să mai fiți încă o dată alături de noi în numâr cât mai mare. Vă mulțumesc!”, a scris Ersin pe contul personal de Facebook.

„Ne vedem la ora 21.00 în fața Bisericii Sfântul Ilie din Techirghiol! Să arătăm încă o dată că nu-i vom uita niciodată pe cei doi îngerași plecați mult prea devreme de lângă noi! Dumnezeu să-i ierte!”, este cel de-al doilea mesaj postat de Ersin Baisa, rănit în urma accidentului petrecut în urmă cu nouă zile în Constanța.

Până la această oră, au confirmat pe pagina de socializare că participă la miting un număr de 41 de persoane.

Tot pe pagina de Facebook, Ersin a postat o poza cu el în urma accidentului, denumită „Robocop”.

Amintim că săptămâna trecută, în noaptea de vineri, Dragoş Maftei, de 26 de ani, din Techirghiol, a condus un autoturism marca Opel, înmatriculat în Bulgaria, pe strada Interioară 3, din municipiul Constanţa, dinspre strada Nicolae Filimon către SC V.M.B. Lux SRL, şi ajungând în dreptul S.C. ENB SRL, execută un viraj la stânga fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune cu un Seat, condus de Matthias Bogdan Niculescu. Din impact, Opelul a fost proiectat către dreapta, în parcare, unde a intrat în coliziune cu un VW. Golf parcat. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi conducători auto şi a lui Ersin Baisa, de 19 ani, din Techirghiol, şi decesul lui Bogdan Ilie A., de 17 ani, din Techirghiol, și a Maria Alexandra P, de 14 ani, din Techirghiol.

Acuzați că s-ar fi luat la întrecere, fapt care a dus la producerea tragediei rutiere, Matthias Bogdan Niculescu și Adnan Mahmudi au fost reținuți și prezentați Judecătoriei Constanța, cu propunere de arestare preventivă. Niciunul dintre cei doi nu a recunoscut că în acea fatidică noapte se aflau acolo pentru a se lua la întrecere.
Ulterior deliberărilor, magistrații au decis punerea în libertate a lui Mahmudi și arestarea preventivă a lui Niculescu, cei doi fiind cercetați, spun surse apropiate organelor de anchetă, pentru ucidere din culpă.

Sursă foto: Facebook



Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Marș al susținătorilor AUR la Constanța! Mai multe persoane participă la eveniment (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Mar 2024 981

NASA caută voluntari pentru o simulare a vieţii pe Marte

18 Feb 2024 496

Constanța „Irina, vrei să fii soția mea?“. Antrenorul Cristian Cojocaru se căsătorește. Vor rosti „Da!“ la Starea Civilă într-o zi specială (GALERIE FOTO)

19 Oct 2023 3366

Performanță internațională a elevilor din Constanța! Iată pe ce loc s-au clasat elevii în competiția 2023 Summer International Design Competition Humans to Mars

30 Aug 2023 904

Firme Constanța Felicia Ovanesian este numită administrator în firma Lara Agricultura SRL

01 Aug 2023 3290

Mii de sindicaliști din educație participă astăzi la un protest de amploare în București (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Jun 2023 1128

Farul Constanța e neînvinsă de șase etape în Superligă, iar de patru meciuri nu a primit gol. „Trebuie să vorbim și de cei din spate“ (GALERIE FOTO)

02 Mar 2023 1401

Partidul condus de Viorica Dăncilă a organizat un marș pentru pace la Constanța (VIDEO)

29 Jan 2023 2871

Revista Zări Alb Astre Și așa am putea supraviețui pe Marte…

10 Jan 2023 1091

Revista Zări Alb Astre Și așa am putea supraviețui pe Marte…

31 Dec 2022 1517

Constanța Câte nave sunt așteptate la operare în porturile maritime românești

16 Dec 2022 1010

LIVE-VIDEO. UPDATE Marș de protest la Constanța împotriva crimelor de război ale Rusiei în Ucraina. Participă mai mulți cetățeni ucraineni (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 Oct 2022 2376

Garda de Coastă Copii de la Centrul de Plasament Micul Rotterdam, vizită în Portul Constanța (GALERIE FOTO și VIDEO)

01 Jun 2022 1938

Mamele Ucrainei vor protesta la Constanța împotriva agresiunii armatei ruse asupra civililor

14 Apr 2022 1634

Nava-școală „Mircea” pornește în marș de instrucție din Portul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Mar 2022 2032