În SUA, un polițist a fost împușcat mortal și altul rănit în San Diego

Un polițist a fost împușcat mortal și altul rănit ieri în orașul american San Diego, pe coasta de sud a Californiei, în cursul unei opriri în trafic, au relatat media locală și departamentul de poliție pe rețelele sociale, potrivit agenției Reuters.
 
Membri ai diviziei de luptă împotriva criminalității organizate, cei doi polițiști au fost împușcați în cartierul Southcrest, din sud-estul orașului San Diego, spun jurnaliștii publicației San Diego Union Tribune.
 
”Polițiștii au fost duși la spital după incident. Unul dintre ei care avea răni multiple a decedat, iar celălalt a fost supus unei intervenții chirurgicale în această dimineață”, a relatat publicația.
 
”Cu profundă tristețe, anunțăm moartea unuia dintre ofițerii noștri în cursul nopții'', afirmă Departamentul de poliție pe Twitter. Poliția l-a plasat pe suspect în arest și este în căutarea unui alt suspect sau suspecți posibili, conform anunțului.
 
Incidentul survine după ce opt polițiști au fost împușcați mortal în ambuscade în Dallas și Baton Rouge în iulie, punând în stare de alertă maximă departamentele de poliție de pe cuprinsul SUA, relatează agerpres.ro.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.