UPDATE Oficial Incendiu devastator la Carniprod Tulcea. Ce se întâmplă acum. Ce arde și cu ce forțe se intervine (galerie foto)

În urmă cu puțin timp, Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o hală de depozitare materiale a SC CARNIPROD SA, situat în apropiere de Malcoci.

Florentin Daciu, purtător de cuvânt al ISU Delta Tulcea spune că, imediat, la locul dezastrului au fost trimise trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un ofițer și 12  subofițeri.

În hala în care se manifestă incendiul se afla o singură persoană care s-a autoevacuat în siguranță

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU delta Tulcea, la fața locului s-a deplasat și comandantul Detașamentului de pompieri Tulcea, care coordonează întreaga activitate.

UPDATE Oficial: 
Incendiul de la hală a început din cauza unor lucrări de sudare/tăiere, pentru care nu s-au luat măsurile de apărare necesare.

Au ars: circa 900 mp acoperiș din panouri tip sandwich, 1 stație de tratare apă, material lemnos circa 10 tone, 4 bazine de 5 tone din fibră cu izolație de poliester, diverse agregate și utilaje, 2 motoare auto de RABA, 1 pompă satelit, 5 cutii smoala, 10 valuri carton asfaltat, 2 tone de maturi nuiele, 30 mp de folie PVC cu membrană, 1,5 tone ciment-quart, grătare plastic circa 1 metru cub, 10 uși PVC, 5 tablouri electrice, 1 transformator electric. De asemenea au fost deteriorate țevi, panouri de inox, 2 punți auto.

Sursa foto: ISU Delta Tulcea

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Omul de afaceri Nicolae Ciuleac, fondatorul Carniprod Tulcea, s-a stins din viață

25 Jul 2023 4039

Răsturnare de situație! Unul dintre cei mai mari jucători de pe piața preparatelor din carne, proces pentru un prejudiciu imens la Constanța. Decizia Curții de Apel

25 Dec 2021 2124

Prejudiciul este imens! Unul dintre cei mai mari jucători de pe piața preparatelor din carne, proces important la Constanța (document)

02 Nov 2021 4555

Abatorul societății Carniprod de la Tulcea va fi redeschis. Ce măsuri au luat autoritățile după focarul de pestă porcină

13 Aug 2018 3133

Carniprod Tulcea a închis patru puncte de lucru din judeţul Constanţa

10 Aug 2018 5599

Asociații Carniprod SRL Tulcea au hotărât închiderea a două magazine din județul Constanța

21 Feb 2017 8647

Modificări în cadrul firmei Biocarnic Esco SRL

19 Jun 2016 2903