Incendiu violent. Bar, autoturisme, services auto, atelier de termopane făcute scrum. Locatari din apropiere panicaţi (galerie foto)

 
Un incendiu violent a distrus, înainte de miezul nopţii, mai multe construcții situate pe un teren de 1.000 mp situat pe strada Dunărea din Călărași.

Potrivit ISU Călăraşi „incendiul din municipiul Călărași, zona Orizont, a cuprins anexe, bar, atelier termopane. La acest moment este localizat. Pompierii militari din cadrul Detașamentului Călărași acționează şase autospeciale! Nu sunt înregistrate victime”!

Conform surselor din media în urma incendiului au ars complet un service auto și un bar care funcționa în proximitatea acestuia.
 
La fața locului s-au deplasat echipaje ale Jandarmeriei, de Poliție, și mașini din dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Barbu Știrbei Călărași.

Se pare că terenul respectiv se afla în litigiu între moștenitorii de drept ai acestuia. Pe teren au fost amenajat mai multe unități de tinichigerie auto, de vopsitorie, un atelier mecanic, dar și o unitate de asamblare de profile tip PVC.
 
Două autoturisme, aflate în curtea respectivului service, au ars complet.
 
Sursa foto: ISU Calarasi
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Traficul rutier, oprit în totalitate pe sensul către Constanța Incendiu auto pe Autostrada A2 București-Constanța (video)

08 May 2021 3082

UPDATE Autoturism, cuprins de flăcări, pe Autostrada A2 București-Constanța. Trafic restricționat

16 Aug 2020 2236

Miros de gaze în Constanţa, pe strada Călăraşi

18 Oct 2019 1916

Incendiu pe Autostrada A2. O maşină a luat foc

01 Sep 2019 2596

Incendiu violent în Călăraşi. O casă de locuit şi alte anexe gospodăreşti au ars

25 Jul 2019 1846

S-a dat alarma. Incendiu în municipiul Constanța

31 Jul 2016 4618