Incendiu violent la un depozit de mobilă din Baloteşti. Un centru de agrement a fost evacuat. Traficul pe DN1 este îngreunat

Un incendiu a izbucnit marți după-amiază la un depozit de mobilă din localitatea Balotești, fiind trimise la fața locului șapte mașini de stingere și o autoscară, informează Agerpres.ro.  
 
Potrivit reprezentanților ISU București-Ilfov, suprafața afectată de flăcări este estimată la circa o mie de metri pătrați.
 
Există posibilități de propagare la alte spații de depozitare. 

UPDATE: ora 21.50

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat pentru AGERPRES că nu sunt persoane decedate sau rănite în incendiul care a izbucnit marți după-amiază la Balotești.
 

''Nu sunt persoane rănite. (...) Oamenii care locuiesc în împrejurimi sunt sfătuiți să rămână momentan în casă, să nu se panicheze, dacă sunt probleme îi informăm. La acest moment să rămână în casă, să închidă ferestrele, să stea acolo. Asta este informația pe care o avem și de la colegii de la fața locului", a spus Arafat.

 
El a afirmat că intervenția pentru lichidarea incendiului este de durată.


UPDATE: Avertizare Infotrafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (21:15), în judeţul Ilfov, circulația rutieră pe DN1(E60) Bucureşti – Ploieşti se desfăşoară îngreunat, din cauza numărului mare de autovehicule.


În zona localităţii Baloteşti la aproximativ 700-800 de metri de DN1, a izbucnit un incendiu la un depozit de mobilă. Din cauza incendiului, un complex de agrement a fost evacuat, motiv pentru care s- au format coloane de autovehicule la intersecţia cu DN1.

În urma incendiului un nor mare de fum s-a format deasupra depozitului şi este posibil, ca o parte din acesta să ajungă la suprafaţa carosabilă a drumului naţional. În aceste condiţii poliţiştii recomandă participanţilor la trafic să ruleze cu prudenţă, să nu încetinească pentru a fotografia zona afectată şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi atât pe DN1 cât şi pe arterele rutiere din zona incendiului pentru a fluidiza traficul şi pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Până la această oră traficul aerian nu a fost afectat.


Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanţa
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Ferit

27 Jun, 2017 22:29

primul comment l-ati ignorat....sper sa-l ignorati si pe acesta deoarece va dau in judecata.....folositi poza cu casa mea care a luat foc la un alt articol.....imi suna telefonu de zor din cauza pozei nu se mai uita lumea si la articol......pic de respect nu aveti.

Articole asemanatoare

UPDATE Incendiu puternic la un depozit de alimente de la Therme, în comuna Baloteşti! Intervin mai multe echipaje de pompieri (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Jun 2022 1460

Ziua de 31 martie în istorie 1931- Un cutremur a distrus Managua, Nicaragua. Au murit 2.000 de oameni

31 Mar 2022 1387

Incendiu în imediata apropiere a DN1. Ce a luat foc la această oră (video)

23 Jul 2020 1683

UPDATE. Incendiu violent la Balotești, Ilfov. O hală cu materiale de construcții a fost cuprinsă de flăcări. Mai multe echipaje de pompieri intervin (galerie foto)

18 Mar 2019 1918