Începând de astăzi persoanele fără adăpost din Constanța vor primi o masa caldă

 
Începând de astăzi, Arhiepiscopia Tomisului, prin Departamentul Social-Misionar, va oferi o masă caldă, ceai și dulciuri celor aproximativ 30-40 persoane fără adăpost aflate în proximitatea Gării Constanța.
 
Proiectul se va derula în zilele în care se înregistrează temperaturi negative, cu ajutorul Asociației „Samarineanul Milostiv” și al parohiei „Sfântul Ștefan” (Gară).
 
Masa va fi oferită de către voluntari, la biserica „Sfântul Ștefan” din Parcul Gării, în intervalul orar 14.30-15.30.
 
Un proiect asemănător se derulează deja, de câteva zile, pentru alte 15 persoane fără adăpost, în cadrul parohiei „Sf. Ier. Nectarie”, din zona „Meconst”, unde li se oferă ceai, cafea și sandwich-uri.
 
Totodată, din anul 2014, această parohie oferă, de două ori pe zi, o masă caldă pentru 40 de pensionari, cu pensii sub 400 lei.
 
Cei care doresc să sprijine acest demers sunt rugați să se adreseze parohiei „Sf. Ștefan” (Gară) sau Departamentului Social-Misionar al Arhiepiscopiei Tomisului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE VIDEO+TEXT Zeci de preoți și credincioși participă la Sf. Liturghie susținută de ÎPS Teodosie la biserica din zona Macul Roșu din Constanța pentru care s-a decis demolarea (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Jun 2022 8142

LIVE VIDEO Tribunalul Constanța, rugat din nou să permită pelerinajul de Sfântul Andrei. Forțele de ordine, la instanță

27 Nov 2020 3136

Arhiepiscopia Tomisului, precizări despre declarația primarului Vergil Chițac

26 Nov 2020 2010

Arhiepiscopia Tomisului, obligată să „desființeze lucrările de construcție realizate fără autorizație de construire“ la Biserica „Izvorul Tămăduirii“ din Tomis Nord

16 Oct 2020 5912

Ferma Nazarcea, administrată de Arhiepiscopia Tomisului, în atenţia judecătorilor. Dosarul insolvenţei, amânat

22 Sep 2017 3825