Începutul anului vine cu avanpremiere la Cinema CityPlex. Iată ce filme poți vedea începând de vineri

 
În perioada 8-14 ianuarie, Cityplex Tomis Mall va rula filme pentru constănţeni. Potrivit unui comunicat de presă, remis cotidianului ZIUA de Constanţa, sunt programate următoarele proiecţii:

RIDE ALONG 2-UN POLITIST SI TREI SFERTURI(AP 12)2D
AVANPREMIERA
Regia:Tim Story
Cu:Ice Cube, Kevin Hart
Gen film:Acţiune,Comedie 
Cu UN POLIȚIST ȘI TREI SFERTURI, Kevin Hart și Ice Cube revin în continuarea comediei-blockbuster Un polițist și jumătate, în fruntea unei distribuții care îi include de această dată pe Benjamin Bratt, Olivia Munn, Bruce McGill, printre alții.
Oare de această dată năbădăioșii cumnați vor face pace pentru a lupta împreună, dar fiecare în stilul său personal, împotriva criminalității?
 
Miercuri:18:45
Joi:18:45
 
OOPS!NOAH SI GONE-UPS!AM PIERDUT ARCA(AG) 3D DUBLAT
SAPTAMANA DE PREMIERA
Regia:Toby Genkel

Cu:Callum Maloney, Tara Flynn
Gen film:Animaţie
Durata:85 minute

 
Sfârșitul lumii a venit. Potopul s-a dezlănțuit. Din fericire, pentru Dave și fiul său Finny există o Arcă menită să salveze animalele. Dar, așa cum se dovedește la fața locului, speciei lui Dave și Finny nu i se permite să intre. Furișându-se la bord cu ajutorul lui Hazel și Leah, cele două animăluțe cred că sunt în siguranță.Asta până când curioșii pui cad din arcă. Acum Finny și Leah se chinuiesc să supraviețuiască inundației de după potop și prădătorilor înfometați încercând să ajungă în vârful unui munte Dave și Hazel trebuie să facă abstracție de toate lucrurile care îi fac diferiți unul de altul, să întoarcă arca și să-și salveze puii. E clar că nu va fi o navigare ușoară.
Vineri:13:30
Sambata:12:00,16:00
Duminica:12:00,16:00
Miercuri:13:30
Joi:13:30
 
JOY – JOY (AP-12) 2D
SAPTAMANA DE PREMIERA
Regia: David O. Russell
Gen film: Drama, Istoric, Comedie
Durata: 124 min
 
Jennifer Lawrence va intra în pielea casnicei Joy Mangano, femeia care a inventat tot soiul de aparate ce să uşureze munca domestică.
Joy Mangano este o prezenţă permanentă pe Home Shopping Network cu numeroasele ei invenţii, deşi Miracle mop-ul a fost biletul ei către glorie şi succes. Ea a devenit inventatoare încă din anii adolescenţei, continuând să viseze şi să inoveze chiar dacă era mamă singură cu trei copii.
 
Vineri:20:45
Sambata:18:00
Duminica:18:00
Miercuri:20:45
Joi:20:45
 
DADDY’S HOME – TATA IN RAZBOI CU...TATA (AG) 2D
SAPTAMANA DE PREMIERA
Regia: Sean Anders
Gen film: Comedie
Durata: 96 min
 
TATA ÎN RĂZBOI CU... TATA e povestea strădaniilor disperate ale lui Brad (Ferrell) să intre în grațiile celor doi copii vitregi ai săi. Brad e un tip mult prea binecrescut, așa că șansele de a se apropia de aceștia scad dramatic odată cu apariția bruscă a tatălui lor natural, rebelul Dusty (Wahlberg), posesor de motocicletă tare și haine de piele de rocker. De acum, între cei doi începe un adevărat război pentru afecțiunea celor doi copii. Să fie adevărat că, atunci când doi se ceartă, al treilea câștigă?
 
Vineri:18:45,21:00
Sambata: 18:45,21:00
Duminica: 18:45,21:00
Miercuri:21:00
Joi:21:00

THE DANISH GIRL – DANEZA (N-15) 2D
SAPTAMANA DE PREMIERA
Regia: Tom Hooper
Gen film: Biografic, Drama
Durata: 120 min
 
Este anul 1910, iar pictoriţa Gerda Gottlieb aşteaptă un model. Acesta întârzie să apară, aşa că Gerda îl roagă pe soţul ei, Einar, să îmbrace desuuri de damă pentru a-i poza. Niciunul dintre ei nu ştie că acest eveniment minor le va schimba vieţile: Einar se va reinventa treptat sub numele de Lili Elba, iar două decenii mai târziu va deveni primul bărbat din lume care va suporta o operaţie de schimbare a sexului.
 
Vineri:19:15
Sambata: 19:15
Duminica: 19:15
Miercuri: 19:15
Joi: 19:15
 
THE FOREST-PADUREA BLESTEMATA(IM-18) 2D
SAPTAMANA DE PREMIERA
Regia:Jason Zada
Cu:Taylor Kinney, Stephanie Vogt, Natalie Dormer
Gen film:Horror 
Ridicându-se terifiantă şi grandioasă la poalele Muntelui Fuji din Japonia, legendara pădure Aokigahara constituie decorul plin de suspans al thrillerului supranatural Pădurea blestemată.
O americană, Sara (interpretată de Natalie Dormer din Game of Thrones şi The Hunger Games), pleacă la drum pentru a o căuta pe sora sa geamănă, Jess (Natalie Dormer în dublu rol), care dispăruse în mod misterios. Frustrat de comportamentul lui Jess, soţul Sarei, Rob (interpretat de Eoin Macken din The Night Shift) nu reuşeşte cu niciun preţ s-o facă pe soţia lui să renunţe la această călătorie lungă şi periculoasă.
După ce trece pe la şcoala unde preda Jess, inventiva Sara porneşte ea însăşi spre pădurea blestemată. Însoţită de o nouă cunoştinţă a sa, jurnalistul Aiden (Taylor Kinney din Chicago Fire), ea intră în pădure ignorând avertismentul care spunea că “trebuie să ţină poteca.” Ghidul japonez, Michi (starul japonez Yukiyoshi Ozawa), care-i conduce prin pădure, s-a angajat să-i protejeze pe amândoi, dar la căderea nopţii, văzând că nu-i poate convinge să iasă din pădure, îi lasă să-şi petreacă singuri noaptea în pădurea populată  de spirite rele.
În curând, teama o va face pe Sara să piardă legătura cu realitatea; mai mult, ea începe să pună la îndoială tot ceea ce spune Aiden, inclusiv faptul că el n-ar fi cunoscut-o niciodată pe Jess. Hotărâtă să descopere adevărul în legătură cu soarta surorii ei, Sara va trebui să se confrunte singură cu spiritele chinuite şi furioase, care îi transformă în pradă pe toţi cei care îndrăznesc să vină în contact cu ele. Spiritele malefice, care o aşteaptă pe Sara la fiecare cotitură, o fac să cadă într-un întuneric înfricoşător cu care va trebui să se lupte dacă vrea să scape cu viaţă.
 
Vineri:21:30
Sambata: 21:30
Duminica: 21:30
Miercuri: 21:30
Joi: 21:30
 
QUEEN AND COUNTRY-PENTRU REGINA SI TARA(AP 12)2D
SAPTAMANA DE PREMIERA
Regia:John Boorman
Cu:Vanessa Kirby, David Thewlis, Richard E. Grant
Gen film:DramăDurata:114 minute
 
Queen and Country își desfășoară acțiunea în anii ’50 și se concentrează asupra unui tânăr englez, crescut la Londra în timpul Celui de-al doilea Război Mondial, care se alătură armatei britanice pentru a lupta în Războiul din Coreea.
 
Vineri:16:15,19:00,21:15
Sambata: 16:15,19:00,21:15
Duminica: 16:15,19:00,21:15
Miercuri: 16:15,19:00,21:15
Joi: 16:15,19:00,21:15
 
THE PEANUTS MOVIE -  PEANUTS: FILMUL LUI SNOOPIE SI CHARLIE BROWN (AG) 3D
DUBLAT
Regia:Steve Martino
Gen film:Animaţie,Aventuri,Comedie
Durata:93 minute
 
Snoopy pornește în cea mai mare misiunea a sa: el şi echipa lui iau cerul cu asalt ca să-şi ducă la capăt răzbunarea, în timp ce cel mai bun prieten al lui, Charlie Brown, începe acasă propria lui călătorie epică.
 
Vineri:16:00
Sambata: 14:00
Duminica: 14:00
Miercuri: 16:00
Joi: 16:00
 
POINT BREAK – LA LIMITA EXTREMA (AP-12) 3D
Regia: Ericson Core
Gen film: Actiune, Crima, Sport, Thriller
Durata: 113 min
 
LA LIMITA EXTREMĂ este un thriller de acțiune plin de adrenalină, producție a companiei Alcon Entertainment, în care un tânăr agent FBI, Johnny Utah (Luke Bracey), se infiltrează într-un grup de sportivi de elită mereu în căutarea de senzații tari, condus de charismaticul Bodhi (Edgar Ramirez), pentru a investiga dacă suspiciunile legate de implicarea acestora într-o serie de infracțiuni executate în manieră extremă și neobișnuită sunt reale. Aflat sub acoperire, cu viața mereu în pericol iminent, Utah e decis să facă orice pentru  dovedi că aceștia sunt vinovați de acea serie de crime de neconceput.
 
Vineri:18:30
Sambata: 20:30
Duminica: 20:30
Miercuri: 18:30
Joi: 18:30
 
SNOW QUEEN 2 – CRAIASA ZAPEZII 2 (AG) 3D
DUBLAT
Regia: Aleksey Tsitsilin
Gen film: Animatie
Durata: 78 min
 
După ce au reuşit să oprească planurile malefice ale Crăiesei Zăpezii, trolii au început să se bucure de libertate fără limite. De când a fost aliatul principal în marea victorie, trolul Orm a devenit eroul tuturor. Totuşi, statutul de ajutor nu îl mulţumeşte, de aceea entuziastul personaj începe să împrăştie poveşti de-a dreptul ridicole, conform cărora el este adevăratul erou. De unul singur a învins-o pe Crăiasă şi acum urmează să ia în căsătorie o frumoasă prinţesă şi să moştenească o avere uriaşă!
 
Vineri:13:15
Sambata: 11:45,13:30
Duminica: 11:45,13:30
Miercuri: 13:15
Joi: 13:15
 
STAR WARS :EPISODE VII/ THE FORCE AWAKENS/ STAR WARS : TREZIREA FORTEI (AG) 3D
Regia: J.J. Abrams
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durata: 136 minute 
Acţiunea din sequel are loc la 35 de ani de la evenimentele din episodul VI al francizei. O nouă aventură intergalactică şi o nouă răfuială între Imperiu şi forţele Rezistenţei, conduse de Poe Dameron (Oscar Isaac), va avea loc. Kylo Ren, personajul negativ interpretat de Adam Driver, face promisiunea de a termina ce a început Darth Vader.
De partea cealaltă a baricadei sunt Rey (Daisy Ridley) și Finn (John Boyega), care vor găsi un ţel după întâlnirea cu Han Solo (Harrison Ford). „Trezirea Forţei" din titlul filmului e un comentariu direct la evoluţia celor doi protagoniști.
Roboţelul BB-8, Chewbacca și prinţesa Leia, interpretată de aceeaşi Carrie Fisher, își au propriul rol în evoluția evenimentelor
 
Vineri:15:00
Sambata: 15:00
Duminica: 15:00
Miercuri: 15:00
Joi: 15:00
 
SISTERS – SURORI BUNE SI NEBUNE (N-15) 2D
Regia: Jason Moore
Gen film: Comedie
Durata: 118 min
 
Tina Fey și Amy Poehler se reunesc pentru comedia SURORI BUNE ȘI NEBUNE, noul film al lui Jason Moore, regizorul comediei Pitch Perfect, despre două surori nu foarte apropiate care sunt chemate de urgență la casa părintească pentru… a-și goli dormitoarele copilăriei, căci părinții lor s-au decis că e timpul să vândă casa.
Disperate să reaprindă flacăra zilelor lor glorioase de când erau liceence, surorile pun la cale o petrecere care să-i facă pe foștii lor colegi de liceu să nu le uite niciodată. Ceea ce începe ca un cocktail civilizat, ca între adulți, se transformă încet-încet în cel mai sălbatic party pe care cele două surori și invitații lor, l-au văzut vreodată, dar și într-o experiență eliberatoare și care le deschide tuturor drumul către maturizarea adevărată.
 
Vineri:14:15,17:00
Sambata: 14:15,17:00
Duminica: 14:15,17:00
Miercuri: 14:15,17:00
Joi: 14:15,17:00
 
MUSTANG – MUSTANG (AP-12) 2D
Tarif: 10 lei/bilet
Regia: Deniz Gamze Ergüven
Gen film: Drama
Durata: 100 min
 
Este începutul verii. Într-un sat din nordul Turciei, Lale și cele patru surori ale sale se întorc de la școală, jucându-se cu un grup de băieți. Jocurile lor, considerate necuviincioase de familie, provoacă un scandal cu consecințe neprevăzute. Progresiv, părinții lor transformă casa într-o închisoare. Treburile casnice înlocuiesc activitățile școlare și căsătorii sunt aranjate. Cele cinci surori, conduse de dorința de libertate, răstoarnă limitele impuse de către familia lor.
 
Vineri:13:45
Sambata: 13:45
Duminica: 13:45
Miercuri: 13:45
Joi: 13:45
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

"Cu drag, Van Gogh" rulează în cinematografe şi la Constanţa!

15 Apr 2018 2713

„Afacerea Est”, avanpremieră la Constanţa. Ion Sapdaru - „Nu va exista o continuare” (galerie foto)

28 Oct 2016 2619

Înainte de premiera din București, „Afacerea Est” vine în Constanța

24 Oct 2016 2356

Ce filme poţi viziona la Cityplex Tomis Mall în perioada 8-14 aprilie

06 Apr 2016 3421

Animaţie pentru cei mici şi cei mari, la Constanţa

16 Feb 2016 2729

Proiecţie specială, sâmbătă, la Cinema Cityplex - Tomis Mall

11 Feb 2016 3101

Iată ce filme poţi viziona la Cityplex Tomis Mall

26 Jan 2016 3925

Proiecție specială, pe 2 ianuarie, la Cinema Cityplex - Tomis Mall

29 Dec 2015 2991

Avanpremiere Ce filme poţi viziona la Cityplex Tomis Mall

15 Dec 2015 2624

Ce filme poţi viziona la Cityplex Tomis Mall în luna decembrie

08 Dec 2015 3230

Ce filme poţi viziona la Cityplex Tomis Mall în perioada 13-19 noiembrie

13 Nov 2015 3395

Regizorul Tudor Giurgiu, prezent la proiecţia filmului „Lumea e a mea"

22 Oct 2015 2598

Proiecţie gratuită la Cinema Cityplex – Tomis Mall

07 Oct 2015 2694

Ce filme poţi viziona la Cityplex Tomis Mall în perioada 9-15 octombrie

06 Oct 2015 2552

„Oameni, săruturi, iubiri” Proiecţie gratuită la Cinema Cityplex – Tomis Mall

11 Sep 2015 2668