Stiri calde

Încerca să evite incendiul de la o rulotă Autobuz etajat al RATC rămas suspendat pe bulevardul Mamaia. O fetiță de 6 ani carbonizată (galerie foto+video)

 
În urmă cu puțin timp, un autobuz etajat al Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța a rămas suspendat pe scuarul de pe bulevardul Mamaia, care separă cele două direcții de mers.

Șoferul a încercat să evite incendiul care a cuprins o rulotă, chiar pe bulevard, care ardea ca o torță, și din nefericire avea captivă în interior și o fetiță care a ars de vie.

Reamintim că după stingerea incendiului în rulotă a fost găsită o fetiță de șase ani carbonizată, iar părinții unui alt copil, baiat de șapte ani, au fost duși la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Sursa foto: ZIUA de Constanta

Citeşte şi:

UPDATE: LIVE VIDEO Incendiu pe bulevardul Mamaia din Constanța. O rulotă a luat foc. Copil ars de viu în rulotă (galerie foto+video)


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imagini de la eveniment Incendiu de amploare la Agigea, la parcul de dezmembrări auto. Ce au salvat pompierii din flăcări (galerie foto + video)

07 Aug 2018 2842