Stiri calde

Inconștiență la volan. Șoferi sub influența băuturilor alcoolice depistați de polițiștii IPJ Constanța în trafic

Mai mulți conducători auto au fost depistați în trafic în județul Constanța conducând sub influența băuturilor alcoolice. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 12 august a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Rasova au depistat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân, din localitatea Rasova, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Bărbatul în cauză a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, acesta fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge unde, de asemenea, a refuzat.
 
Tot la data de 12 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Conducătorul autoturismului a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, acesta fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 11 august a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Poarta Albă au depistat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din localitatea Castelu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Căminului, din localitatea Poarta Albă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 10 august a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Agigea au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Sibiu, care a condus un autoturism pe strada Virgil Teodorescu, din localitatea Agigea, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce surprize le-au mai făcut șoferii, în ultimele ore, polițiștilor rutieri constănțeni

25 May 2019 599

„Dăm bani pentru demararea proiectelor și accelerăm lucrările”Ministrul Transporturilor a semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate al pasajului de la Drajna

23 May 2019 289

Pericol în trafic la Constanța. Șoferi beți au fost depistați la volan

18 May 2019 424

Sute de şoferi din Capitală circulă cu permise de conducere pe care le-au obţinut cu acte medicale eliberate ilegal

15 May 2019 357

În ultimele ore Numeroşi şoferi prinşi pe picior greşit de poliţiştii de la Rutieră

13 May 2019 302

Inconștiență în trafic. Șoferi fără permis, depistați de polițiștii IPJ Constanța la volan. Unul, implicat în accident

08 May 2019 339

Inconștiență în trafic. Mai mulți șoferi fără permis au fost depistați de polițiștii IPJ Constanța la volan

06 May 2019 395

Pericol în trafic la Constanța. Mai mulți șoferi beți au fost depistați la volan. Unul a fost implicat într-un accident rutier

04 May 2019 539

Constanța. Se ridică mașinile parcate neregulamentar, pe bulevardul I.C. Brătianu (video)

02 May 2019 433

Pericol în trafic la Constanța. Mai mulți șoferi beți au fost depistați la volan. Unii au fost implicați și în accidente

02 May 2019 475

Constanța, sufocată de mașini. De ce nu ar trebui să ne dorim parcări

23 Apr 2019 1098

Pericol în trafic la Constanța. Mai mulți șoferi beți sau fără permis de conducere, depistați la volan

19 Apr 2019 453

Radare la pândă. Ce le-a reproşat o tânără poliţiştilor care au depistat-o cu viteză aproape dublă faţă de cea legală. Portretul vitezomanului

04 Apr 2019 2704

Pericol în trafic la Constanța. Mai mulți șoferi beți sau sub influența substanțelor interzise, depistați la volan

29 Mar 2019 590

Constanţa. Mai mulţi şoferi au fost depistaţi băuţi în trafic. Exemple concrete

24 Mar 2019 559