Inconștiență maximă. Șoferi fără permis sau sub influența băuturilor alcoolice depistați în trafic în județul Constanța. Au fost întocmite dosare penale

Mai mulți conducători auto au fost depistați de polițiștii rutieri din Constanța în trafic sub influența băuturilor alcoolice. Unul dintre aceștia a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța. 

Oamenii legii au întocmit dosare penale și pe numele unor șoferi fără permis. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 26 noiembrie a.c., ora 09.20, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, de 61 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Transilvaniei din localitate, având permisul de conducere reținut.
 
La data de 26 noiembrie a.c., ora 08.05, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 39 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, după care a produs un accident soldat doar cu pagube materiale.
Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
La data de 26 noiembrie a.c., ora 04.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat un tânăr, de 22 de ani, din localitatea Piatra, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Tașaul din localitatea Piatra, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Tânărul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
La data de 26 noiembrie a.c., ora 02.35, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Topraisar au depistat un bărbat, de 46 de ani, din Mangalia, care a condus un autoturism, pe DN 38, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
La data de 26 noiembrie a.c., ora 02.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ostrov au depistat un  tânăr, de 21 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Nicolae Iorga din localitatea Almalău, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
La data de 26 noiembrie a.c., ora 01.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Deleni au depistat un tânăr, de 25 de ani, din localitatea Mircea Vodă, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 3, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 
La data de 25 noiembrie a.c., ora 21.25, polițiștii din Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, de 47 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe DJ 394, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
La data de 25 noiembrie a.c., ora 05.15, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un bărbat, de 36 de ani, din Cernavodă, care a condus un autoturism, pe strada Nicolae Titulescu din localitate, având permisul de conducere reținut și fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și să fie condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
La data de 25 noiembrie a.c., ora 19.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihai Viteazu au depistat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 226, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
La data de 25 noiembrie a.c., ora 17.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Istria au depistat un bărbat, de 30 de ani, din localitatea Istria, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Primăriei din localitate, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 24 noiembrie a.c., ora 17.35, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, de 37 de ani, din localitatea 23 August, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 39A, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
La data de 24 noiembrie a.c., ora 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au depistat un tânăr, de 20 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Independenței din localitate, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cauze, au fost întocmite dosare penale.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șoferi beți și fără permis, depistați în trafic în județul Constanța

02 Feb 2024 838

Inconștiență în trafic în județul Constanța! Patru șoferi beți depistați la volan în prima zi din 2024

03 Jan 2024 904

O șoferiță beată și doi conducători auto la un pas de comă alcoolică, depistați în trafic la Constanța (GALERIE FOTO)

18 Dec 2023 1137

Doi șoferi beți, depistați în trafic în Constanța și Ovidiu! Ce valori a indicat aparatul etilotest

11 Oct 2023 743

Inconștientă în trafic la Constanța! Șoferi beți sau fără permis, depistați de polițiști

02 Oct 2023 731

Inconștiență în trafic în județul Constanța! Mai mulți șoferi beți sau fără permis, depistați la volan

25 Sep 2023 953

IPJ Galați Depistați la volan sub influența alcoolului, a altor substanțe sau fără permis de conducere

04 Sep 2023 740

Trei șoferi beți și unul drogat, depistați la volan de polițiștii din Constanța

30 Aug 2023 900

Trei șoferi beți, unul drogat și un minor prinși la volan de polițiștii din Constanța

29 Aug 2023 739

Județul Constanța Inconștiență la volan! Mai mulți șoferi beți sau fără permis, depistați în trafic de polițiști

25 Aug 2023 887

Inconștiență în trafic în județul Constanța! Tot mai mulți șoferi beți depistați la volan. Unii, implicați și în accidente

20 Aug 2023 1321

Pericol în trafic în județul Constanța! Mai mulți șoferi beți, depistați la volan. Doi dintre aceștia, implicați în accidente

06 Aug 2023 937

„Legea Anastasia, promulgată“ Cei care conduc drogaţi, în stare de ebrietate sau fără permis şi provoacă accidente mortale merg direct la închisoare

07 Jul 2023 1116

Val de ilegalităţi în traficul din Constanța. Şoferi băuţi s-au aventurat pe şosele

04 Jul 2023 988

Pericol în trafic în județul Constanța! Șoferi beți sau drogați depistați de polițiști

03 Jul 2023 920