Incredibil! A încetat din viață unul dintre cei mai buni medici ORL ai Constanței


O veste foarte trista a îndurerat sutele, miile de pacienți care s-au bucurat de alinarea oferită de dr. VIctor Loghin, reputat medic ORL-ist.
Născut, în Aiud, judeţul Alba, dr. Victor Gavrilă Loghin a absolvit cursurile Colegiului Naţional „Sf. Sava” (clasa specială de filologie-istorie, promoţia 1967) şi ale Facultăţii de Medicină Generală din cadrul I. M. F. Bucureşti, promoţia 1973. Este, de asemenea, absolvent de „master class în terapia migrenei” (Bucureşti) şi în „diagnosticul şi tratamentul vârtejului” (Maastricht, Olanda).
Victor Loghin a susţinut numeroase comunicări ştiinţifice, atât în ţară, cât şi în străinătate. El nu s-a dedicat însă numai medicinei, ci şi activităţii literare. Astfel, a debutat în 1995 cu romanul nonfictiv politic „Dedublarea”. Pe 20 aprilie 2001, Victor Loghin devine membru al Societăţii medicilor scriitori şi publicişti din România.

Mesajele de condoleanțe curg necontenit pe pagina sa de Facebook, dovadă în plus a aprecierii incontestabile de care s-a bucurat de-a lungul carierei sale.

„Nu pot sa cred! Un om atât de special, un medic și om de excepție!!!! Doamne, cât de rău de mi pare! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!”

„Doamne Dumnezeule!
Un om minunat, un Dr cu o frumoasa cariera care a vindecat atitea generatii și totodata omul care mi-a facut primele cronici la începutul carierei mele artistice!
Domnule Dr. Victor Loghin va mulțumesc pentru sprijinul acordat și cronicile minunate!
Drum lin către stele! 😇 🌺🌺
Condoleanțe familiei!”

„Veti ramane vesnic in sufletele noastre.Amintirile frumoase vor fi langa noi cand ne va fi dor...Multa putere familiei in aceste momente grele.Dumnezeu sa il odihneasca in pace!”


„Dumnezeul sa-l ierte și sa-l odihneasca in pace și in lumina ! Un om minunat și un medic cu multă pricepere ! Constanta a pierdut um mare specialist ! Condoleanțe familiei și puterea de a face fata acestei pierderi ! 😥😥😥”

„Oooo doamnee nu se poate..
erati viața și sufletul fetei mele ..NU...ce rau doare sufletul..când primești o asemenea veste ...drum lin spre cer...datorită dvoastra..fata mea se bucură de o viață normală..Laura Bălan”.

„Drum lin către cer, Bebe! Condoleanțe familiei îndurerate!
Doctorul Loghin Victor, Bebe, așa cum îl alintau apropiații, ne-a părăsit astăzi, 11 mai 2020. Inima lui, deși atât de bună și de plină de iubire, nu a mai rezistat.
Mii de pacienți, zeci de studenți și rezidenți nu te vor uita niciodată!
De acum, nu îl voi mai auzi spunând, cu zâmbetul pe buze, “Ia zi, tinere, ce mai faci tu?” de câte ori ne vedeam.

Odihnească-se în pace!”

Corpul neinsuflețit va fi depus la Casa mortuară Niculescu.

Dumnezeu să-l odihnească! Pios omagiu!

Sursa foto: Facebook Loghin Victor

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.