Incredibil. Autoturism avariat în parcare de un brad de Crăciun aruncat de la etaj. Imaginile virale pe internet (galerie foto)

O mașină a fost avariată în parcare de un brad de Crăciun aruncat de la etaj. În urma incidentului autoturismul, marca Audi s-a ales cu barbrizul spart. Imaginile au fost făcute publice pe Facebook de o tânără indignată de incident. 

”Voiam să vă arăt în ce țară trăim. Trăim în țara în care unii oameni își aruncă bradul de la balcon pe mașinile parcate. Fără să gândească, fără bun simț, fără creier. Imaginează-ți că poate treci singur sau cu copilul și îți sparge capul un brad aruncat de la etaj. Imaginează-ți că pe unii nu ii interesează nimic mai mult decât să nu obosească până la ghena de gunoi.
Pozele nu sunt de pe net. Tocmai mi le-a arătat un amic și l-am rugat să mi le trimită să le postez. Atât sunt unii de cretini. Atât de mult!!!” - este mesajul postat pe Facebook. 
 

 

Sursa foto: Facebook. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doborât de vântul puternic, săptămâna trecută, bradul de Crăciun din Piaţa Ovidiu a fost repus pe poziții (galerie foto+video)

23 Dec 2018 2801

Bradul de Crăciun din Piaţa Ovidiu a fost pus la pământ de vântul puternic (galerie foto+video)

19 Dec 2018 9669