Incredibil! O femeie a murit de foame și sete, după ce o echipă de muncitori a blocat-o în lift!

 
Jurnaliștii britanici de la ”The Mirror” au prezentat cazul unei femei despre care susțin că ar fi murit de foame și de sete după ce a rămas blocată în lift, în China. Ei spun că trupul ei a fost găsit după 30 de zile.
 
Se pare că tragedia ar fi avut loc după ce muncitorii care lucrau la respectiva clădire au închis curentul, înainte de a pleca în concediul de sărbători. Jurnaliştii de la publicaţia britanică susţin că muncitorii respectivi ar fi uitat să verifice dacă cineva se află în ascensor.

În schimb, jurnaliştii de la The Los Angeles Times spun însă că echipa de muncitori ar fi verificat dacă mai exista cineva în lift.

Cadavrul tinerei a fost găsit după ce muncitorii s-au întors din concediu, după Anul Nou chinezesc, adică 1 martie. Muncitorii care au făcut fatala greșeală sunt acum cercetaţi de poliție.

Oamenii legii britanici au povestit că femeia a fost găsită cu mâinile agăţate de uşă, înt-o încercare disperată de a le deschide. Se pare că femeia locuia de singură în acea clădire.  

Autorităţile locale spun că acesta este un caz grav de neglijenţă. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.