Instanţa a micşorat cuantumul pensiei alimentare pe care o are de plătit Giovani Becali

Pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti s-a aflat, azi, dosarul în care Giovani Becali solicita diminuarea pensiei de întreţinere plătită pârâtei Aida Giurumescu. Iată soluţia instanţei:
 
“Admite în parte cererea. Dispune reducerea cuantumului pensiei de întreţinere la care a fost obligat reclamantul în favoarea minorului prin Hotărârea pronunţată de Tribunalul Districtual Intern al Oraşului Viena, Republica Austria, la data de 27.05.2011, de la suma de 725 euro lunar la suma de 2.313,5 lei lunar, începând cu data de 24.01.2014 şi până la ajungerea copilului la vârsta majoratului sau până la noi dispoziţii. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare”.
 
Amintim că avocata Aida Giurumescu s-ar fi iubit cu Giovani Becali, iar din relaţia lor ar fi rezultat un băiat, pe care milionarul a refuzat să-l recunoască. Giovani Becali nu a recunoscut, iniţial, că are un fiu cu Aida. În plus, milionarul a refuzat să facă testul de paternitate.
 
“Când eram însărcinată în luna a şaptea, Giovani mi-a propus să fac avort. Când mi-a spus chestia asta groaznică, i-am explicat că este vorba de pruncucidere. Atunci am hotărât să plec din ţară, iar prima destinaţie civilizată la care m-am gândit, unde nu puteam fi atacată, a fost Austria. Acolo îl aveam şi pe actualul soţ al surorii mele”, a povestit Aida Giurumescu pentru click.ro, în urmă cu un an.
 
La câțiva ani după ce l-a născut pe Bernhard, Aida Giurumescu i-a deschis lui Giovani Becali proces de paternitate în Austria. Instanța austriacă i-a dat câștig de cauză, iar în 2006 a început un lung șir de procese în România. Conform procedurii standard, ea a cerut instanței din țara natală recunoașterea hotărârilor definitive și irevocabile date de judecătorii din Austria. În iulie 2013, aceasta a solicitat executarea silită a lui Becali pentru a-și recupera suma de 85.000 de euro, pensia alimentară retroactivă pentru micul Bernhard, stabilită de magistrații austrieci.
 
Sursa foto: click.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.