Interceptările fostului primar Radu Mazăre cerea șefilor Neptun TV să îi pună tunsoarea în evidență când dau imagini cu el și să spună că vrea să scadă prețul gigacaloriei

 
Procurorii au adus în instanță câteva probe, printre care mai multe interceptări în care fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, e surprins când dădea telefoane şefilor televiziunii Neptun TV, unde a fost acţionar, potrivit B1 TV.

Potrivit interceptărilor, lui Mazăre îi plăcea să fie lăudat pe posturile de televiziune, dar pentru că acest lucru nu se întâmpla, fostul edil le-a spus șefilor postului Neptun TV să-i pună tunsoarea în evidență când dau imagini cu el, altădată a cerut un reportaj pe tema calităților de schior ori cu laude pentru munca de edil, conform Adevărul.
 
"Pune reporterul să spună că eu... Mazăre... se bate şi vrea să scadă preţul gigacaloriei. Că primarul a spus că... şi poţi să dai imagini când m-ai filmat la bătrâni", spunea fostul edil.
 
"Există o serie întreagă de convorbiri între Radu Mazăre şi directorul de programe din cadrul Neptun tv. Primarul îi solicită să ia poziţie favorabilă referitoare la acuzaţiile formulate în legătură cu tunsoarea lui. Îi solicită acestuia să îi monteze un film în care să fie prezentat schiind. Materialul urma să fie postat pe Youtube. Nefiind mulţumit de calitatea montajului, îi solicită să îl refacă", scriu anchetatorii în referatul prin care au cerut prelungirea mandatului de arestare, citat de B1TV.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.