Intervenție dramatică în județul Constanța. Bărbat transportat prin nămeți, cu șenilata, în Bulgaria. A băut o soluție pentru curățat aragazul (galerie foto)

La această oră este în curs de desfățurare o operație dramatică la Bugeac, în apropiere de Ostrov, județul Constanța.

Acolo, șsenilata de la Baneasa cu doi paramedici de la ISU Dobrogea, o asistentă și un ambulanțier de la centrul de permanență Băneasa, au plecat pentru a prelua un barbat dn localitatea Bugeac care a băut soluție de curățat aragazul.

Acesta este chiar la această oră transportat către Silistra – Bulgaria, după ce inițial s-a luat în calcul și varianta de a fi dus, cu bacul, la Spitalul din Călărași.

La această oră pacientul este predat autorităților bulgare, imaginile fiind de la Silistra.

Nu se cunosc alte detalii, femeie fiind cea care a alertat autoritățile.

Sursa foto: ZIUA de Constanta


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Județul Constanța Șenilata intervine la o gravidă în satul Esechioi (video)

06 Feb 2020 5427

Două tinere însărcinate transportate la spital cu şenilatele. Pentru una dintre ele a fost necesară intervenţia elicopterului SMURD (galerie foto)

01 Mar 2018 1536

UPDATE. Şenilatele intervin în judeţul Constanţa în sprijinul unor persoane cu probleme medicale. Salvatorii chemaţi în sprijin în mai multe localităţi

01 Mar 2018 1437

O nouă intervenție cu șenilata. Bărbat, preluat din satul Canlia, județul Constanța

27 Feb 2018 2545

Vă amintiți de copilul născut, printre nămeți, anul trecut, în șenilată, lângă Băneasa? E mare și frumos. Era chiar de Sfântul Ion (galerie foto)

07 Jan 2018 4607

Emoționant. Ionuț Andrei născut printre nămeți. În șenilată. Mama are 20 de ani. Două gravide în aceeași șenilată (fotoreportaj)

07 Jan 2017 13214

Vestea bună a acestei zile vine tot dintr-o şenilată, acolo unde chiar în aceste momente se naşte un băieţel (galerie foto)

07 Jan 2017 7284