Intervenţie salvatoare pe Lacul Razim. Patru persoane aflate într-o ambarcaţiune în pericol au ajuns în siguranţă la mal

Patru persoane aflate într-o ambarcaţiune pe Lacul Razim, în zona localităţii Jurilovca au fost salvate cu ajutorul ambarcaţiunii Primăriei Jurilovca.  

Potrivit unui mesaj postat pe facebook de primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion, în cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 18:00, a avut o intervenție pe lacul Razim cu ambracațiunea Primăriei în zona Insulei Bisericuța, pentru a recupera patru persoane ce se întorceau la Murighiol de la Gura Portiței.

"Grupul de turiști a fost pus într-o situație de risc din cauza unei defecțiuni survenite la motor, risc accentuat din cauza vântului puternic, de peste 30 de km/h, ce a suflat azi (nr sâmbătă) pe Razim. Îi încurajez pe toți cei care se găsesc în situații dificile pe apă să nu ezite să ceară ajutor sau să apeleze 112 pentru a ne permite să intervenim la timp pentru a-i aduce în siguranță la mal. Totul e bine când se termină cu bine!" - se mai arată în mesajul edilului. 

Sursa foto: Facebook/Eugen Ion

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#DobrogeaDigitală „Pescuirile“ din Dobrogea anului 1879 - „Lacul Razim este cel mai important din acestea“

10 Mar 2024 2555

Tulcea Lacul Razim a început să îngheţe. Pescarii îşi suspendă activitatea

13 Jan 2022 1414

ARBDD Au avut loc primele acțiuni de lansare de icre embrionate de șalău pe lacul Razim (video)

20 Apr 2021 1439

Campania de lansare a icrelor embrionate de şalău pe lacul Razim, finalizată (galerie foto)

21 Apr 2020 1901

Frumuseţea cetăţilor vechi păleşte în faţa şoselelor bombardate Drumul către cetatea Enisala, chinul iubitorilor de istorie

07 Apr 2014 2806

Povestea zidurilor de la Enisala, ultima cetate genoveză

05 Apr 2014 5017