Ion Cristoiu Amănuntul crucial din Dosarul Microsoft pe care DNA l-ar putea ascunde

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie pe blogul personal că DNA poate ascunde un detaliu important cu privire la Dosarul Microsoft, care a fost omis de toţi.
Jurnalistul crede că o parte din banii daţi mită au ajuns la persoane sus puse, mult mai importante decât cele care apar în dosar.

"Înlocuirea analizei reci, profesioniste, a faptelor cu zvîrcolirea epileptică, face ca unele lucruri din Rechizitoriul DNA să treacă neobservate. Marți seara, la emisiunea simpaticei Andra Miron de pe Realitatea Tv, mi-am exprimat nedumerirea față de acuzațiile aduse lui Dorin Cocoș, Gheorghe Ștefan, Nicoale Dumitru, toți trei oameni de afaceri, că ar fi primit fiecare mită de cîte 4-5 milioane de euro pentru a interveni la diferiți miniștri ca să fie prelungit contractul păgubos Microsoft.

Cum adică? m-am întrebat eu, ca prostul, sume de mărimea asta doar pentru a interveni la un ministru?
Și dacă ar fi fost amanți ai miniștrilor nu văd cum ar fi pretins respectivii cîte 4-5 milioane de euro pentru ca să-i convingă pe miniștrii respectivi să încalce Legea. Nu cumva cei trei n-au luat pentru ei decît o parte, restul mergînd cash la persoane sus puse sau în activități politice costisitoare? Dacă ziariștii noștri ar fi fost mai puțin emoționați, poate că ar fi plecat de la această ciudățenie pentru a descoperi ceea ce – nu-i exclus – DNA ar putea să ne ascundă!", scrie jurnalistul Ion Cristoiu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.