Ion Ţiriac prezintă marele avantaj pe care îl are Simona Halep la Stuttgart

 
Ion Ţiriac a vorbit despre prezenţa Simonei Halep la turneul de la Stuttgart, care se desfăşoară săptămâna aceasta şi e dotat cu premii în valoare totală de 731.000 de dolari, relatează Ziare.com.

Fostul mare tenismen român consideră că Simona are un mare avantaj în Germania deoarece zgura de acolo se aseamănă cu cea de la Bucureşti.

„Ea are şansa că noi avem aici exact acelaşi teren de zgura dura pe care îl are Stuttgartul. Dacă vezi matale programul pe care l-a avut Simona Halep până în ziua de astăzi, este atât de brutal încât nu cred că niciun sportiv, în orice sport, l-a avut", a declarat Ion Ţiriac, conform Digi Sport, citat de Ziare.com.

Chiar dacă Simona Halep se află în clasamentul WTA după Maria Sharapova, omul de afaceri român o vede pe sportiva noastră că principală rivală a Serenei Williams în momentul de faţă.

„Sunt multe, multe jucătoare bune. Ea este cea care o atacă pe Serena Williams în momentul ăsta", a continuat acesta.

Simona Halep va debuta la turneul de la Stuttgart direct în runda a doua, împotriva câştigătoarei partidei dintre Barbora Strycova şi Garbine Muguruza.

Foarte probabil, partida dintre Simona Halep şi învingătoarea partidei Barbora Strycova - Garbine Muguruza va avea loc joi.


Sursa: Ziare.com

Sursa foto: prosport.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.