iPhone 6, pe piaţa românească din 31 octombrie

Noile smartphone-uri iPhone 6 și iPhone 6 Plus, lansate recent de Apple, vor fi vândute și pe piața românească începând cu data de 31 octombrie 2014, potrivit operatorilor Vodafone România, Orange România și Telekom România Mobile Communication, relatează Agerpres.
 
În cazul celor de la Orange România, pentru cele două terminale mobile, clienții companiei pot înregistra pre-comenzi din data de 24 octombrie direct pe site-ul din România al operatorului telecom.
 
De asemenea, Vodafone România a anunțat că pre-comenzile pot fi realizate de către proprii clienți începând tot din 24 octombrie, de pe propria pagină de Internet.
 
Telekom Romania Mobile Communication va procesa primele comenzi din partea clienților cu o săptămână înaintea lansării oficiale de pe plan local, programată pentru 31 octombrie 2014.
 
Gigantul american Apple Inc a prezentat noile smartphone-uri iPhone 6 și iPhone 6 Plus pe data de 9 septembrie. Terminalele sunt disponibile în două versiuni, respectiv cu ecrane de 4,7 inci și 5,5 inci.
 
Apple rămâne cea mai valoroasă marcă din lume, evaluată la 113,165 miliarde de euro (în creștere cu 3% comparativ cu anul trecut), potrivit ediției din 2014 a clasamentului eurobrand Global Top 100 publicat săptămâna trecută. Acest clasament a fost realizat în urma analizării a peste 3.000 de branduri de companii din 16 industrii cu comparații între Europa, America și Asia.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.