ISU Dobrogea selecţionează candidaţi pentru mai multe instituţii de învăţământ ale MAI

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa (ISU Dobrogea) selecţionează candidaţi pentru instituţii de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

Cererile de înscriere la concursurile de admitere se depun la sediile inspectoratelor pentru situaţii de urgență județene/București-Ilfov, după cum urmează: până la data de 24 mai 2019 pentru instituţiile de învăţământ superior MAI/MApN şi şcolile postliceale ale MApN; până la data de 15 noiembrie 2019 pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti pentru concursul de admitere organizat în ianuarie 2020. Candidaţii pot opta pentru una sau mai multe instituţii de învăţământ universitar sau şcoli postliceale, în măsura în care graficele/calendarele concursurilor de admitere realizate de către instituţiile organizatoare permit participarea la probele de concurs, caz în care se constituie dosare distincte, corespondente numărului de opțiuni.

Precizări şi informaţii suplimentare se pot obţine de luni până vineri între orele 08:00 - 16:00, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, din strada Mircea cel Bătrân numărul 110, dar şi la numerele de telefon 0241/617 381 şi 0241/617090, la Biroul Resurse Umane sau pe adresa www.isudobrogea.ro.

Iată locurile scoase la concurs de ISU Dobrogea:

La Academia de Poliţie „Alexandru  Ioan Cuza” Bucureşti ", la Facultatea de Pompieri, sunt disponibile 35 de locuri, dintre care 34 locuri (un loc este rezervat pentru romi)  pentru Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (I.G.S.U.) şi un loc pentru Serviciul de Informaţii Externe (S.I.E.).

O altă instituţie pentru care ISU Dobrogea organizează concurs de admitere este Şcoala de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” din Boldeşti,  judeţul Prahova. Aici sunt disponibile: 262 locuri de subofiţer de pompieri şi protecţie civilă (două locuri pentru romi) pentru Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (I.G.S.U.), cinci locuri pentru  Inspectoratul General de Aviaţie (I.G.Av.), patru  locuri pentru Inspectoratul General al Poliţiei Române (I.G.P.R.), un loc pentru Comenduirea Garnizoanei (C.G.), un loc pentru Direcţia Generală Logistică (D.G.L.), două locuri pentru Serviciul de Informaţii Externe (S.I.E.). Pentru maistru militar auto sunt valabile: 11 locuri pentru Inspectoratul General al Poliţiei Române (I.G.P.R.), patru locuri pentru Inspectoratul General pentru Imigrări (I.G.I.), un loc pentru Direcţia Generală Logistică (D.G.L.), patru locuri pentru Inspectoratul General Jandarmeria Română ( I.G.J.R.), cinci locuri pentru Serviciul de Informaţii Externe (S.I.E.).

La Academia de Poliţie „Alexandru  Ioan Cuza” Bucureşti, în cadrul Facultăţii de științe juridice și administrative sunt scoase la concurs două locuri la specializarea „Drept”.

La Universitatea Națională de Apărare „Carol I”, la Facultatea de Comandă și Stat Major sunt disponibile trei locuri pentru specializarea „Logistică”.

La Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța, la Navigație, hidrografie și echipamente navale se organizează concurs de admitere pentru un singur loc.

La Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, la Finanţe - Contabilitate sunt disponibile şapte locuri; iar la Intendență, două locuri.


Şi la Academia Tehnică Militară se selecţionează candidaţi. La Materiale energetice şi apărare CBRN sunt scoase la concurs şapte locuri, pentru Sisteme pentru baraje de mine, distrugeri şi mascare, patru locuri,  la Blindate, automobile și tractoare , patru locuri, la Construcții și fortificații, trei locuri; la Echipamente și sisteme electronice militare, patru locuri; la Comunicaţii pentru apărare şi Securitate, cinci locuri; La Ingineria și securitatea sistemelor informatice militare, patru locuri; La Calculatoare și sisteme informatice pentru apărare și securitate națională, cinci locuri.

Concurs de admitere organizează şi Şcoala Militară de Maiştrii Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti. La Construcții sunt disponibile zece locuri; la Tehnică de comunicaţii, cinci locuri; la Administrare sisteme / rețele de comunicații / informatică, trei locuri; la Administrare securitate sisteme /rețele de comunicații/informatică, trei locuri; la Operare şi mentenanţă echipamente informatice, cinci locuri; la Operare şi mentenanţă echipamente de comunicații, patru locuri.

La Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale "Amiral Ion Murgescu" se organizează concurs pentru Timonier și tehnică de comunicații navale, unde sunt disponibile două locuri; pentru Comunicații navale și observare semnalizare, unde sunt scoase la concurs două locuri şi pentru Motoare și mașini navale unde sunt disponibile, două locuri.
 
 
 



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărare directă ISU Dobrogea a bătut palma cu Sisteme Integrate pentru Situații de Urgență SRL, din București!

28 Mar 2024 320

UPDATE Alertă la ISU Constanţa. Persoană posibil dispărută în larg, în Eforie Nord (galerie foto+video)

06 Aug 2019 3228

Berbec, evadat. Prins în magazin Spectacol în faţa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea (video)

01 Sep 2017 3584

Pompierii militari constănţeni, în competiţie Concursul serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă, la Mangalia (galerie foto)

06 Jun 2015 2505

Rezultatele concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă

05 Jun 2015 1714

Grupul Constanţa – Palas, câştigător Rezultatele „Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă”

05 Jun 2015 2905

Ziua Pompierilor din România, celebrată la Casa de Cultură din Constanța

12 Sep 2014 2105

Proiectil periculos descoperit în satul Pietreni

05 Aug 2014 2283

Consiliile locale obligate să expună panouri cu scăldatul interzis ISU Dobrogea despre pericolele la care se expun copiii

01 Aug 2014 2220

Proiectil descoperit în Constanţa, pe linia autobuzului 102

14 Jul 2014 2519

Competiţie între pompierii ISU Dobrogea (galerie foto)

19 Jun 2014 2255

Concursurile serviciilor profesioniste pentru situații de urgență

18 Jun 2014 1782