Iulian Urban confirmă dezertările Colegi din PDL şi-au negociat, pe mulţi bani, plecarea la USL

Senatorul PDL Iulian Urban spune, într-un interviu pentru ziare.com, că mai mulţi democrat-liberali şi-au negociat, pe bani mulţi, plecarea la USL, precizând că aceştia îşi vor anunţa luni demisia din partid. Anterior, deputatul Mircia Giurgiu şi vicepreşedintele Senatului, Dan Voiculescu, anunţaseră plecări din PDL.

Iulian Urban, senator PDL, nu a vrut sa dea numele celor care vor pleca din PDL, dar a precizat ca este vorba de senatori care au facut parte din echipa care l-a sustinut pe Emil Boc la presedintia PD-L.

Iulian Urban a mai declarat ca a fost o miscare inteligenta a celor de la USL sa atraga senatori si nu deputati, pentru ca, practic, la Senat, de luni, Opozitia va avea majoritate.

Urban a mai declarat pentru Ziare.com ca se teme ca un eventual demers de suspendare a presedintelui va avea succes. "Sansele ca o eventuala suspendare a presedintelui sa treaca s-ar putea sa capete consistenta", a declarat acesta, in interviul acordat Ziare.com

Totodata, Iulian Urban a lansat un atac dur la adresa colegilor din Coalitie care chiulesc din Parlament. Potrivit acestuia, exista democrat-liberali in Senat care sunt alaturi de Opozitie prin simplul fapt ca nu vin sa voteze. "Sunt multi pe care am ajuns sa ii vedem la fel de rar precum il vedem pe Crin Antonescu", spune Iulian Urban. Mai mult, spune senatorul, s-a ajuns in situatia in care la proiecte importante de legi nu vin nici macar initiatorii.

Iulian Urban isi explica astfel si sustinerea fata de Vasile la Blaga le sefia PD-L: "era mai potrivit ca presedinte al partidului, pentru ca in momantul de fata numai cu o disciplina de fier se mai poate rezolva ecuatia bataliei parlamentare".

Pe de alta parte, senatorul democrat liberal a mai declarat pentru Ziare.com ca in momentul de fata PD-L nu are o persoana potrivita pentru a fi lansata in cursa pentru prezidentiale, precizand ca politicienilor romani le lipseste curajul pe care l-a avut Traian Basescu.

Deputatul Mircia Giurgiu a susţinut duminică, la Realitatea TV, că are cunoştinţă de discuţii avansate între parlamentari ai puterii şi opoziţiei, urmând ca săptămâna viitoare aceştia să-şi anunţe trecerea în cealaltă tabără.

"Eu ştiu că de săptămâna viitoare cel puţin un senator, dacă nu mai mulţi, or să plece de la putere şi câţiva deputaţi, atât ştiu. Nu ştiu dacă e vorba de un alt proiect politic, despre asta încă nu ştiu", a explicat Mircia Giurgiu, referindu-se la afirmaţiile lui Dan Voiculescu despre cei 20 de parlamentari PDL care ar urma să se implice în alt proiect politic.

De asemenea, vicepreşedintele Senatului, Dan Voiculescu, a declarat că, după Convenţia Naţională a PDL, "tensiunile din interiorul formaţiunii au continuat să crească şi există semnale că aproximativ 20 de parlamentari PDL se pregătesc pentru un alt proiect politic".

Sursa: Realitatea.net

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

spagoveanul

22 May, 2011 21:40

firmele de recuperare ale lui urban va lasa fara case si va determina sa va sinucideti ptr neputinta de a mai plati rate sau facturi la telefoane-camatari cu acte in regula cei de la banci va vind pe nimic la firmele de recuperare creantele si lasa mafiotii sa va lase fara case-dna sri dgipi tac -mafia lui basescu-boc

Articole asemanatoare

RAJA Constanța anunță Se oprește apa în zona centrală!

18 Jul 2023 3071

E-Distribuție Dobrogea Se întrerupe curentul în Medgidia, Năvodari, Mereni și Aliman. Iată cine este afectat

18 Jul 2023 1088

Report de peste 3 milioane de euro la Joker şi de peste 1 milion de euro la 6/49, la tragerile de duminică

08 Sep 2019 1843

Asociația Elevilor din Constanța solicită demiterea ministrului Valer-Daniel Breaz pentru dezinformare

08 Sep 2019 2088

Doliu printre camarazii de pe Fregata „Regina Maria“

14 Jul 2019 12868

ANM Cum va fi vremea în aprilie

31 Mar 2019 2146

Atenţie! Poliţia Locală verifică dacă aţi plătit taxa de parcare prin SMS în zonele special amenajate

21 Oct 2018 6138

Avarie RAJA în municipiul Constanţa. Vezi dacă esti afectat!

21 Oct 2018 2522

Update. Este Ziua Imnului Naţional. Restricţii de circulaţie. Ce se întâmplă la Constanţa (galerie foto + video)

29 Jul 2018 3665

Filmul intitulat “Marea Unire- România, la 100 de ani” va putea fi urmărit pe un ecran gigant în Piaţa Ovidiu

27 Jul 2018 2190

A fost dezastru. Cantități de apă pe metrul pătrat în județul Constanța. Unde a fost, ieri, recordul de precipitații

29 Jul 2017 5410

Cutremur în România în această noapte. Distanța epicentru - principalele orașe din sud-estul României

29 Jul 2017 4675

Accident rutier grav la Cernavodă din cauza unui strănut. Un autoturism a intrat într-un microbuz aflat în stație. Două victime. Șoferul este preot (galerie foto+video)

16 Jul 2017 24086

Cutremur în România în această dimineață. Ieri a fost un lanț de alte patru. Zona seismică Vrancea foarte activă

14 Jul 2017 5183

Cutremur semnificativ în România în această noapte. Ce magnitudine a avut și la ce distanță a fost epicentrul față de orașele județului Constanța

13 Jul 2017 16898