Jaf cu cagule la o benzinărie

 
Patru hoţi cu cagule şi înarmaţi cu mai multe cuţite au atacat azi noapte o benzinărie din Ploieşti. Au rănit grav un angajat după care au reuşit să fugă cu bani, ţigări şi băutură. Atacatorii au fost prinşi în capitală după o acţiune complexă. Ei fac parte dintr-o reţea specializată în spargeri, potrivit România TV.

Suspecţii au reuşit să fure suma 400 de lei şi mai multe produse de pe rafturi, printre care ţigări şi bere. Cu toate acestea, potrivit România TV, în scurt timp, ei au fost indentificaţi şi prinşi.

Benzinăria, aflată pe DN 1 B, între Ploieşti şi Buzău, a fost jefuită marţi noapte de mai mulţi bărbaţi cu cagule pe faţă, care apoi au dispărut cu o maşină înmatriculată în străinătate. Ulterior, poliţiştii au pornit pe urmele lor şi au reuşit să îi identifice pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei în urma unei curse ca în filme. Infractorii au lovit mai multe maşini înainte să rămână blocaţi în trafic şi arestaţi.

Cei patru au fost reţinuţi sub acuzaţia de tâlhărie şi distrugere, aceştia făcând parte dintr-o grupare specializată în asemenea jafuri.



Sursa: România TV
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.