Jeremy Clarkson spune că incidentul cu producătorul Top Gear a avut loc imediat după ce aflase o veste îngrozitoare

Jeremy Clarkson spune, într-un editorial din Sunday Times, că incidentul care a dus la suspendarea sa din emisiunea "Top Gear" de la BBC a avut loc pe un fond de stres, la puţin timp după ce un medic i-a spus că este suspect de cancer la limbă, informează bbc.com. 
 
Jeremy Clarkson a fost suspendat de BBC pe 10 martie, în urma unei altercaţii cu unul dintre producătorii emisiunii "Top Gear", Oisin Tymon, într-un hotel din North Yorkshire. În urma unei anchete interne, BBC a anunţat pe 25 martie că nu va reînnoi contractul cu Clarkson pentru emisiunea "Top Gear". La începutul lunii aprilie, Poliţia din North Yorkshire a anunţat că nu îl va pune sub acuzare pe Jeremy Clarkson pentru agresiune fizică. 
 
Producătorul Oisin Tymon şi-a exprimat regretul după incident şi a refuzat să depună plângere împotriva fostului său superior ierarhic. În articolul său publicat în Sunday Times, Clarkson spune că incidentul a avut loc "în cea mai stresantă zi a sa din cei 27 de ani petrecuţi la BBC", explicând însă că alţi oameni care sunt stresaţi "se descurcă mai bine decât a făcut-o el". 
 
Jeremy Clarkson a mai spus că, recent, a primit rezultatele analizelor, iar suspiciunea de cancer a dispărut. "Cu două zile înainte de incident, medicul meu mi-a spus, ferm, că o excrescenţă pe care o aveam pe limbă ar putea fi cancer şi că trebuie să fac analize imediat", a spus Clarkson. 
 
Realizatorul TV în vârstă de 55 de ani a vorbit şi despre obsesia sa pentru această emisiune, dezvoltată după ce a divorţat de soţia sa şi i-a murit şi mama, şi despre "enorma" senzaţie de "pierdere" pe care a simţit-o după ce BBC a refuzat să îi înnoiască contractul. 
 
"Era o entitate care te consuma total, un monstru global cu multe tentacule care era ciudat şi nebun, dar am iubit-o cu pasiune. Am iubit-o ca pe propriul meu copil", a descris Clarkson pasiunea sa pentru această emisiune de succes. 
 
El a mai scris că iniţial a vrut să renunţe la televiziune, însă în prezent se gîndeşte să realizeze un alt show automobilistic şi nu ştie dacă i se vor alătura foştii colegi din emisiunea "Top Gear" - James May şi Richard Hammond.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Jeremy Clarkson, "interzis" de o clauză cu BBC

07 Jul 2015 2015

Bucurie pentru fani Jeremy Clarkson revine pe micile ecrane!

09 Jun 2015 1595

Directorul BBC, ameninţat cu moartea

29 Mar 2015 1705

Jeremy Clarkson, concediat

25 Mar 2015 1670

Petiție la sediul BBC Un milion de fani Top Gear îl vor înapoi pe Jeremy Clarkson (video)

23 Mar 2015 2108

Jeremy Clarkson, suspendat din emisiunea Top Gear

10 Mar 2015 1479