JO Soci 2014 Un accident la antrenamente a scos echipajul românesc de sanie dublu din cursa olimpică

soci 2014, echipaj sanie dublu, radu nicolae sovaiala, pilot, alexandru teodorescu, copilotEchipajul masculin de sanie dublu a României, format din Radu Nicolae Șovaială (pilot) și Alexandru Teodorescu (copilot) s-a răsturnat în timpul primei manșe de pregătiri din preziua competiției olimpice, iar sania a fost avariată.
În ciuda faptului că reprezentanții noștri s-au prezentat cu sania de rezervă, directorul competiției nu a permis înscrierea echipajului României în întrecerea olimpică programată a avea loc miercuri, 12 februarie, anunță COSR. Oficialii au invocat noile măsuri de siguranță impuse după Jocurile Olimpice de la Vancouver, din 2010, când tot înainte de finalul primei curse de acomodare cu pista, georgianul Nodar Kumaritașvili, în vârstă de 21 de ani, a zburat în afara spațiului de competiție, accidentul soldându-se cu moartea sportivului, precizează forul olimpic român.
Echipajul Șovăială — Teodorescu a fost cooptat în Echipa Olimpică a României în locul tandemului Paul Ifrim (pilot) și Andrei Anghel (copilot) obligat să se retragă din cauza accidentării pilotului.
AGERPRES

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Modificări în capitalul social al firmei Salt Min SRL. Printre asociați, fiica omului de afaceri Liviu Bamburic

28 Sep 2021 3152

Prevenirea delincvenţei juvenile

20 Oct 2014 1417

Decizie SC Ropharma SA Michael Vartic va fi revocat din funcția de administrator al SC Farmacia Tesa SRL

30 Sep 2014 3465

O lună cu bricul Mircea la Regata Mării NegreImagini unicat de la înfruntarea celor mai mari veliere din lume

07 Jun 2014 5929

Patru zile spectaculoase în Portul Constanţa Navele Regatei Marilor Veliere din Marea Neagră vor putea fi vizitate de astăzi (galerie foto + video)

24 May 2014 9098