Joint-uri în Faleză Nord

 
Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în Constanţa, zona Faleză Nord, a observant, luni după-amiază, trei persoane care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri). La vederea militarilor, tinerii cu vârste cuprinse între de 21-24 ani, au aruncat pe jos ţigaretele şi au fugit. Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau. Asupra acestora, jandarmii au mai găsit zece pacheţele de staniol cu substanţă vegetală halucinogenă de culoare verde, dar şi un aparat de mărunţit şi confecţionat ţigări.
 
O oră mai târziu, jandarmii au mai surprins în aceeaşi zonă, doi tineri care aveau asupra lor un pliculeţ de staniol cu  muguri vegetali de culoare verde. Cele 11 plicuri vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.
 
Tot luni, între orele 14.30-15.00, două echipaje de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa, au desfăşurat acţiuni punctuale în zona centrală a oraşului şi în Piaţa Tomis III, unde au surprins şase persoane cu vârste cuprinse între 41 şi 58 de ani, din localitate, în timp ce încercau să vândă persoanelor din zonă, 217 pachete cu 4.340 ţigări, fără timbre accizabile, inscripţionate „Ashima”, „Marble”, „Viceroy”, „Rothmans” şi „Viceroy”.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tineri prinși cu jointuri în zona Gară şi Faleză Nord din Constanţa

11 Apr 2016 2330

Tineri prinşi cu etnobotanice asupra lor, în Constanţa

15 Jul 2015 2005