Judecătorul Stan Mustaţă a scăpat de arestul preventiv

Înalta Curte de Casație și Justiție a schimbat măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu în cazul magistratului Stan Mustață, care urma să judece dosarul ICA, transmite DC News.

Judecătorul Stan Mustaţă, de la Curtea de Apel Bucureşti, a fost trimis în judecată pentru luare de mită şi trafic de influenţă, alături de el fiind deferită justiţiei şi grefiera Mariana Curea, de la aceeaşi instanţă, scrie Mediafax.

În acelaşi dosar sunt judecaţi şi Ion Boraciu, Florian Alexandru şi Ciprian Moraru. Prin intermediul primilor doi, Mustaţă ar fi cerut bani de la unii inculpaţi şi condamnaţi, în schimbul unor pronunţări favorabile acestora. Cel de-al treilea bărbat a fost trimis în judecată pentru că ar fi dat bani pentru a obţine o sentinţă favorabilă.

Dialogurile purtate între membrii grupului din care făcea parte judecătorul Stan Mustaţă arată obişnuinţa acestora de a percepe tarife pentru soluţii favorabile în dosare, conform DNA.


sursă foto: psnews.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alături de un constănţeanJudecătorul Stan Mustaţă, trimis în judecată, în stare de arest preventiv, de procurorii DNA

26 May 2014 3090

Judecătorul Stan Mustață va fi cercetat în stare de arest

16 May 2014 1794

Judecătorul Stan Mustaţă şi grefiera Mariana Curea rămân în arest

08 May 2014 2086

Judecătorul Stan Mustaţă, de la Curtea de Apel București, află mâine dacă iese din arest

07 May 2014 1851

Legături cu „Retrocedările din Constanţa” şi „Bani pentru şefi din CJC” Judecătorul Stan Mustaţă află azi dacă iese din arest

06 May 2014 2474