Kaufland, Metro şi Profi angajează. Vezi ce se caută la Constanţa

Dacă vrei să-ţi schimbi locul de muncă sau vrei să te angajezi,ECONOMICA.NET îţi prezintă ce se cauă acum la marile magazine de retail.

Retailerul Profi angajează 30 de manager trainee-şef de magazin în toate oraşele. Pentru detalii, click aici. Pentru oraşele Arad, Bucureşti, Deva, Oradea şi Timişoara se caută achizitor produse proaspete. Candidatul ideal trebuie să deţină studii superioare, abilităţi de organizare, comunicare şi negociere, cunoştinţe operare PC şi cunoştinţe de limba engleză. Pentru detalii, click aici.

Zeci de locuri sunt disponibile pentru casieri şi lucrători comerciali în oraşele, Bistriţa, Brăila, Cluj-Napoca, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Tulcea, Arad, Braşov, Iaşi, Satu-Mare, Timişoara, Tîrgu-Mureş, Bucureşti, Constanţa, Focşani, Galaţi şi Târgu Jiu. Vrei să depui CV-ul? Click aici.

Metro Cash & Carry angajează pentru o perioadă determinată în Bucureşti un angajat pe funcţia generalist resurse umane, care trebuie să aibă experienţă de doi ani în administrarea dosarelor de personal, experienţă de un an în proiecte de recrutare, să deţină un atestat inspector resurse umane şi să fie comunicativ, flexibil şi loiail. Pentru mai multe detalii, click aici.

Pentru magazinul din Baia Mare, Metro caută un adjunct şef la raionul de produse alimentare proaspete. Pentru această poziţie trebuie să ai cunoştinţe de limba engleză, capacitate de comunicare, cunoştinţe operare MS Office şi abilităţi de conducere şi coordonare. Pentru detailii, click aici.

Pentru magazinele din Ploieşti şi Baia Mare se caută patru lucrători comerciali pentru o perioadă determinată, care să aibă experienţă în comerţ, orientare către cerinţele pieţei şi ale clientului, cunoştinţe operare MS Office şi abilităţi de comunicare. Crezi că te califici? Atunci click aici.

Două poziţii sunt libere la magazinele din Baia Mare şi Satu Mare. Metro caută doi specialişti junior clienţi revânzători. Candidatul ideal trebuie să fie orientat către cerinţele pieţei şi ale clientului, să aibă capacitate de comunicare, spirit organizatoric, dinamism şi spirit de iniţiativă şi să fie disponibil imediat pentru activitatea operativă (de teren). Pentru depunerea CV-ului,click aici.

Kaufland

Pentru magazinul din Timişoara, Kaufland caută un şef la raionul de mărfuri alimentare. Candidatul ideal trebuie să aibă studii medii, experienţă relevantă în domeniu, abilitaţi de coordonare, motivare şi control a unei echipe, cunoştinţe operare calculator şi disponibilitate pentru program de lucru flexibil. Pentru detalii, click aici.

Retailerul mai caută şi directori de magazin în oraşele Adjud, Bacău, Focşani, Oneşti, Tecuci. Pentru a depune CV-ul trebuie să ai experienţă în domeniul comerţului cu amănuntul de cel puţin doi ani, bune calităţi de coordonare, motivare şi control a unei echipe dinamice, disponibilitate la o activitate de pionierat şi performanţe peste medie, cunoştinţele de limba germană şi/sau engleză reprezintă un avantaj, bune cunoştinţe de operare calculator (MS Office) şi să fi dispus la relocare. Pentru detalii, click aici.

Zece posturi de casier sunt libere în magazinele din Fălticeni, Paşcani şi Rădauţi. Candidatele ideale trebuie să aibă studii medii, să fie zâmbitoare, politicoase şi amabile. Pentru depunerea CV-ului, click aici. Tot pentru magazinele din aceste oraşe se caută şi zece lucrători comerciali. Pentru detalii, click aici.

Pentru oraşul Bucureşti, Kaufland caută un şef al departamentului administrări imobiliare. Ca să aplici trebuie să ai studii universitare, în domeniul economic sau juridic, să ai experienţă în domeniul managementului imobiliar şi experienţă într-o funcţie de conducere de cel puţin trei ani. Pentru mai multe detalii, click aici.

De asemenea, retailerul mai caută şi cinci coordonatori teritoriali în oraşele Carei, Deva, Fălticeni, Sighetu Marmaţiei, Tîrgu Mureş, Călăraşi, Galaţi, Sebeş, Tulcea şi Zalău, pentru distribuţie presă, posturi care sunt part-time. Candidaţii trebuie să aibă disponibilitate pentru munca de teren, să lucreze 10 ore /săptămână. Pentru mai multe detalii, click aici

Sursa: economica.net

 

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un nou magazin Kaufland va fi construit în Constanța!

18 Apr 2024 6893

UPDATE Accident rutier în sensul Kaufland Palazu spre Ovidiu, județul Constanța (FOTO)

13 Apr 2024 850

Kaufland România aduce Caravana A.C.C.E.S. în Constanța

05 Apr 2024 525

Accident rutier cu victimă pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța! Implicate un autoturism și un autotren (FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 1561

UPDATE Accident rutier în parcarea Kaufland, municipiul Constanța. Ambulanța a intervenit

16 Mar 2024 1310

Primăria Constanța a atribuit fostei Pomacost SA un contract de 3.5 milioane de euro pentru serviciul de tăiere, toaletare și corecție arbori pentru zona I din municipiu (DOCUMENT)

03 Mar 2024 1077

Document Cum va arăta viitorul magazin Kaufland ce va fi construit în Constanța?

23 Feb 2024 3432

S-a deschis un nou magazin Kaufland la Constanța! Inaugurarea s-a lăsat cu aglomerație (FOTO+VIDEO)

22 Feb 2024 9751

KAUFLAND România societate în comandită anunță public informațiile prevăzute privind autorizarea lucrărilor de construcții

20 Feb 2024 519

Constanța Iată când se va deschide noul magazin Kaufland din Inel II

15 Feb 2024 6853

Grav accident în Mangalia. O femeie este în comă

20 Jan 2024 2620

Constanța Modificări la intersecția de pe strada Eliberării pentru a ajunge la viitorul magazin Kaufland, zona Brick

08 Jan 2024 2166

Accident rutier, în zona Vivo, Constanța (FOTO)

04 Jan 2024 1485

Revelion 2024 Program magazine. Iată până când îți mai poți face cumpărăturile

31 Dec 2023 1603

ANPC Aproape 5.000 de mari magazine controlate în 2023, au fost amendate cu peste 50 milioane lei

28 Dec 2023 853