Kim Kardashian, victima unui jaf armat în Paris

Vedeta de reality show Kim Kardashian a părăsit Parisul cu destinație necunoscută, la o oră după ce a fost victima unui jaf cu mâna armată în camera sa de hotel din Paris, relatează Agerpres.
 
Kardashian a fost interogată de poliția franceză care anchetează cazul, iar apoi s-a îndreptat spre aeroportul Le Bourget, de unde a luat avionul spre o destinație care nu a fost dezvăluită, potrivit ziarului 'Le Parisien'.
 
Faptele au avut loc la ora 03.00 dimineața când cinci indivizi mascați și îmbrăcați în polițiști au pătruns în reședința în care era cazată vedeta, situată în exclusivistul arondisment 8. Potrivit postului de radio 'RTL', indivizii l-au imobilizat pe bodyguard, iar pe vedetă au legat-o cu cătușe și au încuiat-o în baie în timp ce au efectuat jaful.
 
Câteva minute mai târziu, au plecat pe bicicletă cu o pradă care, potrivit surselor, ar valora între 9-6 milioane de euro, în mare parte bijuterii, dintre care unele împrumutate de case importante de bijuterie.
 
Autoritățile franceze au deschis o anchetă. "Facem tot posibilul pentru a clarifica acest caz și a-i aresta pe autori", a informat Prefectura Poliției din Paris.
 
Kim Kardashian, 35 de ani, a scăpat nevătămată, dar incidentul a afectat-o psihic, potrivit mass-media americane.
 
Soțul vedetei, rapperul Kanye West, și-a întrerupt show-ul de la Meadows Festival din New York, anunțând publicul că are o ''urgență de familie''.
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imagini de la petrecerea constănțencei Anastasiei Soare din SUA. Nume mari de la Hollywood i-au fost alături (GALERIE FOTO)

31 Jan 2023 3122

Kim Kardashian, acuzată că a distrus rochia lui Marilyn Monroe îmbrăcată la Met Gala. Imaginile cu creația sunt virale

16 Jun 2022 1440

Kim Kardashian, propunere către Twitter

26 Jul 2015 2030

Vedele de la Hollywood, în atenţia teoriştilor Brad Pitt, Angelina Jolie şi Kim Kardashian, ținte pentru ISIS

31 May 2015 2100