La Bacău Un bărbat a fost găsit cu capul strivit, în propria casă

 
Polițiștii și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău au descoperit astăzi cadavrut unui bărbat de 66 de ani. Cadavrul a fost găsit într-o baltă de sânge, într-unul din dormitoarele locuinței, de către o nepoată de-a sa. Aceasta fusese alertată de o vecină care care a văzut lumina aprinsă și poarta deschisă, fără a vedea însă vreo mișcare.
 
Procurorii spun că femeia l-a sunat înainte, în mod insistent, pe unchiul său, însă pentru că acesta nu a răspuns la telefon, a apelat la vecina bărbatului pentru a vedea ce se întâmplă cu ruda sa.
 
Când oamenii legii au intrat în casă, au găsit trupul neînsuflețit al bărbatului având lovituri puternice la cap. Anchetatorii spun că părea lovit cu un corp contondent. Polițiștii au constatat că ușa de la intrarea în locuință era forțată, înăuntru găsindu-se și o sumă de bani.
 
Polițiștii au demarat, sub coordonarea unui procuror criminalist, o anchetă pentru găsirea asasinului, deocamdată nefiind stabilit mobilul crimei. Au fost audiate deja mai multe persoane.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Descoperire șocantă! Mamă și fiică, gasite fără viață într-un apartament

06 Jun 2023 1695

Conducerea IPJ Bacău și a Poliției Onești, demisă din funcție după moartea a doi oameni luați ostatici

04 Mar 2021 1826

Crimă la Bacău! O tânără, ucisă de iubitul întors din Italia. Unde a fost găsit trupul femeii

22 Jan 2020 2163

Crimă îngrozitoare la Bacău! O tânără și-a ucis iubitul

23 May 2018 2495