La concursul de rezidenţiat doi absolvenţi au fost daţi afară din sală

 
Doi tineri din Timişoara au fost eliminaţi din examenul de rezidenţiat după ce au fost prinşi în sala de examen cu telefonul mobil asupra lor. Unul dintre ei a povestit că a uitat că avea asupra lui telefonul şi imediat ce şi-a amintit de el a anunţat comisia. Totul s-a întâmplat după ce un coleg aflat chiar în spatele său a fost prins copiind de pe telefonul mobil, potrivit româniatv.net.
 
Băiatul care a fost dat afară dipă ce a anunțat comisia că și-a amintit că are asupra lui telefonul mobil, a ieșit ieri extrem de nervos din sala de examen. Conform aceleiași surse, tânărul a spus ca telefonul este închis şi că nu l-a folosit, însă acest lucru nu l-a ajutat deloc, pentru că supraveghetorii concursului de rezidentiat l-au eliminat fără discuţii.
 
La scurta vreme, UMF „Victor Babes” din Timișoara a confirmat informația potrivit căreia doi candidaţi au fost eliminaţi.
 
Vă reamintim, că ieri aproximativ 5.800 de candidaţi, absolvenții universităților de medicină, medicină dentară și farmacie, au participat la concursul de rezidenţiat, ce s-a desfășurat descentralizat, în șase centre universitare: București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara.
 
Concursul s-a desfășurat sub formă de test-grilă cu 200 de întrebări, pe o durată de patru ore.
 


Sursa foto: oradestiri.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.