La Constanţa, a avut loc Cupa Sport Pentru Sănătate la tenis de masă a persoanelor cu handicap

Asociaţia Sport Pentru Sănătate, Asociaţia Judeţeană Constanţa a Sportului Persoanelor cu Handicap (AJCSPH) şi Pure Jatomi Fitness Tomis, împreună cu partenerii acestora au organizat pe 15 martie, la Clubul Pure Jatomi Fitness Tomis - Tomis Mall, municipiul Constanţa, strada Ştefan cel Mare, nr. 36, „Cupa Sport Pentru Sănătate la tenis de masă a persoanelor cu handicap". Evenimentul a ajuns la cea de-a două ediţie, se arată într-un comunicat de presă remis azi redacţiei.

Evenimentul face parte din programul "Alege să faci sport pentru sănătate!", ce a debutat pe 7 aprilie 2013, de Ziua mondială a sănătăţii şi a continuat cu zeci de acţiuni sportive de masă.

"Cupa Sport Pentru Sănătate la tenis de masă a persoanelor cu handicap" s-a desfăşurat pe trei grupe de concurs: Liga Învingătorilor - dedicată persoanelor cu dizabilităţi în scaun rulant, Liga Luptătorilor - dedicată persoanelor cu handicap uşor şi moderat şi Liga Tinerilor, formată din copii şi tineri din plasamentele de pe lângă DGASPC Constanţa.

Evenimentul a fost susţinut de Tomis Mall, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, ARKA, Orange Photography şi Asociaţia Civicum Voluntaris.

Sursa foto: Arhivă

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cupa Sport pentru Sănătate Persoanele cu dizabilităţi din Constanţa s-au întrecut la tenis de masă

16 Nov 2016 2215

„Sănătate prin sport“ Copiii se întrec duminică, în Piaţa Ovidiu din Constanţa, la Cupa 1 Iunie

02 Jun 2016 3808