Stiri calde

La extragerea Loteriei bonurilor fiscale, bonurile câștigătoare sunt cele din 30 decembrie

Bonurile fiscale emise în data de 30 decembrie, cu o valoare de 142 de lei, au fost desemnate câștigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică. La această extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1 - 31 decembrie. Fondul total de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.
 
Conform Ministerului Finanțelor Publice, dacă numărul cererilor de revendicare depășește 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, deoarece nu pot fi decât de 100 de bonuri câștigătoare.
 
Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. ”Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile. Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.
 
Vineri, MFP a virat sumele aferente premiilor acordate în cadrul Loteriei bonurilor fiscale din data de 18 octombrie 2015, la care au participat bonurile emise în septembrie 2015.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O nouă extragere a bonurilor fiscale. Aţi păstrat bonurile din luna octombrie?

18 Nov 2018 378

Aţi păstrat bonurile fiscale din luna august? Puteţi fi câştigători la Loteria Bonurilor Fiscale. Duminică are loc o nouă extragere

15 Sep 2018 700

Loteria bonurilor fiscale. Care este valoarea bonurilor fiscale câştigătoare din luna iulie

19 Aug 2018 830

Bonurile fiscale emise pe 17 iunie, câștigătoare la Loteria Bonurilor Fiscale. Ce valoare trebuie să aibă

22 Jul 2018 523

Loteria Bonurilor Fiscale. Ministerul Finanţelor Publice, organizează, azi, o nouă extragere

22 Jul 2018 462