La plimbare pe faleză cu jointuri

Jandarmii au surprins în Constanţa, trei persoane care aveau asupra lor, jointuri şi 9 pacheţele de staniol care conţineau o substanţă vegetală halucinogenă, de culoare verde. 

Astfel, ieri, în jurul orei 21.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, în zona Poarta 1 Port Constanţa, a observat trei persoane care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). La vederea militarilor, C.I., M.A. şi C.I., de 24 ani şi 29 ani,  au început să se agite, au aruncat pe jos ţigaretele şi au mărit ritmul de mers. Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau.

Asupra acestora, jandarmii au mai găsit în buzunarele de la pantaloni,  nouă pacheţele de staniol cu substanţă vegetală halucinogenă, de culoare verde şi un dispozitiv metalic pentru confecţionarea ţigaretelor.

Jointurile, pacheţelele şi dispozitivul metalic găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.