Laurențiu Reghecampf are ca obiectiv câștigarea campionatului în acest sezon

 
Astăzi, la prima sa conferință de presă de la revenirea în funcția de antrenor principal al echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf a declarat că obiectivul din acest sezon este să câștige campionatul.
 
Reghe susține că va fi o provocare foate mare luând în calcul distanța de 10 puncte dintre echipa care o antrenează și liderul clasamentului, Astra Giurgiu.
 
„Este o situație dificilă la echipă, dar acum ne gândim mai mult că reducem distanța față de Astra și să vorbim mai puțin. Conflictele și dialogurile la distanță nu își au rostul. Avem nevoie de puncte pentru că obiectivul nostru este câștigarea campionatului. Credem că se poate realiza și vom lupta până la capăt pentru el. Suntem optimiști că această diferență de puncte se poate remonta deoarece avem un lot valoros”, a relatat Laurențiu Reghecampf, notează agerpres.ro
 
Antrenorul Stelei a explicat că unul din motivele pentru care s-a întors a fost și acela de a fi alături de familie. De asemenea el se bucură că Mihai Stoica a revenit, astfel refăcându-se după spusele lui „acel trio de succes”.
 
„Sunt bucuros că am revenit la Steaua, MM (Mihai Stoica) o să fie cât de curând lângă noi și o să refacem acel trio de succes (împreună cu finanțatorul Gigi Becali) de acum ceva timp. Am ales să mă întorc pentru că Steaua reprezintă pentru mine foarte mult. Echipa trece printr-o perioadă grea și o să fie o provocare foarte mare pentru mine pentru că în ultimii patru-cinci ani Steaua nu a fost niciodată la o distanță așa de mare de primul loc. Apoi am revenit și pentru a fi alături de familie. Oricum, eu nu m-aș fi întors în campionatul intern la o altă echipă. Nu știu dacă a fost mai ușor primul meu mandat. Niciodată la Steaua nu e ușor, poate că acum e un pic diferit pentru că există această diferență de puncte în clasament”, a mai spus Reghe.
 
Laurențiu Reghecampf crede că în următoarea perioadă suporterii se vor întoarce în tribună, iar echipa va reveni la baza de pregătire din Bulevardul Ghencea, mai scrie agerpres.ro.
 
 

Sursa foto: mondonews.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Laurenţiu Reghecampf a anunțat că i s-a născut al treilea copil "Mă simt fericit, împlinit"

19 May 2022 1552

Familia Reghecampf, în doliu. Fostul antrenor al FCSB și-a pierdut tatăl

25 Mar 2018 2560

Viitorul - Steaua 3-1 Reghecampf - „Trebuie să fim bărbați”

19 Mar 2017 2206

Steaua, încă un rezultat slab. Declarațiile antrenorului roș-albaștrilor

04 Mar 2017 1979

Laurențiu Reghecampf va rămâne la Steaua pentru cel puțin două sezoane și jumătate

03 Dec 2015 2133

Noul antrenor al Stelei este Costel Gâlcă

02 Jun 2014 2948