Legături cu Dosarul Campusului Social „Henri Coandă“Cine l-a arestat pe Andrei Hrebenciuc

La cererea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul teritorial Braşov, Andrei Hrebenciuc a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Decizia a fost luată de judecătorul Ilie Aurel Gheorghe din Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României. Fiului lui Viorel Hrebenciuc este acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, de complicitate la trafic de influenţă şi de spălare de bani. Judecătorul Ilie Aurel Gheorghe este cel care a decis menţinerea în arest a afaceristului Dinel Staicu, fostul proprietar al echipei de fotbal FC Universitatea Craiova, judecat şi condamnat la Constanţa. De asemenea, zilele trecute, magistratul Gheorghe l-a menţinut sub control judiciar pe afaceristul israelian Avraham Morgenstern, cercetat pentru dare de mită, de procurorul Dana Ana, din Direcţia Naţională Anticorupţie, în Dosarul Campusului Social „Henri Coandă“. Aşa cum arătam şi în ediţiile viitoare, în această cauză mai este anchetat Radu Ştefan Mazăre, edilul municipiului Constanţa, pentru luare de mită şi fals în declaraţii, dar şi Alexandru Mazăre, senator al României, pentru complicitate la luare de mită şi fals în declaraţii.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ÎCCJ decide astăzi dacă Viorel Hrebenciuc şi fiul său vor rămâne în arest mai mult de 30 de zile

19 Nov 2014 1861

Andrei Hrebenciuc şi Viorel Hrebenciuc au votat în arestul poliției

02 Nov 2014 2102

ÎCCJ judecă astăzi contestaţiile depuse de Andrei Hrebenciuc şi Gheorghe Paltin Sturdza împotriva arestării

29 Oct 2014 2571

ICCJ Prin faptele lor, Andrei Hrebenciuc şi Paltin Sturdza afectau funcţionarea instituţiilor statului

28 Oct 2014 1749

Andrei Hrebenciuc contestă arestarea preventivă

28 Oct 2014 1942

Fratelli Constanţa şi dosarul lui Hrebenciuc Avocatul Nicolae Mergeani, cercetat de procurorii DNA pentru spălarea banilor (document)

25 Oct 2014 17321

Propunerea de arestare a lui Andrei Hrebenciuc se judecă în această seară

23 Oct 2014 3374