Legăturile lui Miron Mitrea cu ConstanţaA impus echipa Mazăre la conducerea filialei locale PSD

Miron Mitrea are cu Constanţa legături mai vechi decât activitatea lui politică. Primul său loc de muncă a fost la o întreprindere de utilaj greu, unde a muncit timp de doi ani. În plus, pentru cele bune şi cele rele întâmplate cu judeţul Constanţa din anul 2000 încoace, constănţenii trebuie să-i mulţumească şi noului lor concetăţean, Miron Mitrea, care este acum închis la Poarta Albă, informează adevarul.ro.

Pe blogul său, Miron Mitrea trece printre realizările sale: începerea construirii căii ferate Bucureşti-Constanţa, Autostrada Soarelui („Prima autostradă construită după cea construită de comunişti pe ruta Bucureşti-Piteşti. Nimeni nu a mai făcut autostrada. Şi până acum tot pe asta o avem“) şi Portul Constanţa („Am refăcut digul de nord şi a introdus pentru prima dată managementul computerizat“), notează adevarul.ro.



Însă cea mai semnificativă contribuţie a lui Mitrea în viaţa Constanţei a fost impunerea echipei lui Radu Mazăre la conducerea filialei locale PSD. Momentul-şoc din 2000 a însemnat începerea unei dominaţii absolute a administraţiei Mazăre, care a început să se clatine sub barosul DNA abia după 14 ani.

În ianuarie 2014, imperiul de la Constanţa a cunoscut prima lovitură odată cu reţinerea cu mascaţi a lui Nicuşor Constantinescu şi a continuat cu arestul pentru o noapte a lui Radu Mazăre. Deznodământul este încă în aşteptare. Pentru cele bune şi pentru cele rele din această perioadă, constănţenii trebuie să-i mulţumească şi noului lor concetăţean, Miron Mitrea, relatează adevarul.ro.

Citește integral pe adevarul.ro


Sursa: adevarul.ro
Sursa foto: nineoclock.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.